2777
2789
عنوان

چطوری بچه هامونو بفرستیم مدرسه با این همه معلم بی سواد

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 55 پست

اینهمه سختی و زحمت بکش اخرشم بگن معلم بی سواد

عزیزم خب نفرس سواد خودتو ارتقا بده خودخوان درس بده

یک هفته اس خودم و بچم بخاطر بچهای مردم تو خونه رو ب موتیم از دست ویروسایی ک میارن اخرشم قدر نشناسی یه عده

درضمن مشکل معلم ها نیست مشکل مملکته ک بسیجی و ایثارگر و سهمیه دار هارو جدیدا معلم میکنه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

حالا سطح سواد به کنار

سلامت روان بعضی معلما وااااقعا بحرانی و نگران کننده‌س

طرف بچه کلاس اولی رو تنبیه فیزیکی میکنه تحقیر میکنه توهین میکنه جلوی همه دانش آموزا

این چ وضعشه واقعا

انقدرم ادا اطوار دارن همش هزینه رو دست خانواده میذارن

انگار ملاک پذیرش فقط احکام دینی شده....

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چون ازمون استخدامی ندادی نمیدونی با مدارک دکتری و فوق لیسانس و لیسانس  دانشگاه های دولتی این همه سختی می کشن تو دانشگاه بعدش هم سخت ترش تو ازمون استخدامی و مصاحبه الکی قضاوت نکنید..

اتفاقا اکثرا دانشگاه دولتی درس خوندن و خیلی باسوادن

و اینم بدون دانشگاه دولتی از لحاظ علمی از دانشگاه فرهنگیان بالاتره...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
همشون که بد نیستن!بعضیاشون واقعا باسوادن

معلم کلاس اول دخترم واقعا عالی بود صبور متین خوش اخلاق همه ی تکالیف رو تو کلاس قشنگ مفهومی باهاشون کار کرده بودهمشونم مثل هم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
وقتی اولویت عقاید باشه همین میشه

اصلا هم این نیست جاریم مدیره اصلا عقیده مهم نیستفقط پارتی دارنتمام خواهراشم کرد معلم

بی سوادم هستن به شدت

هیچ عقیده ایم ندارن معمولین حالا زن زندگی ازادیم نیستن

حالا سطح سواد به کنارسلامت روان بعضی معلما وااااقعا بحرانی و نگران کننده‌سطرف بچه کلاس اولی رو تنبیه ...

عزیزم برا دانشگاه فرهنگیان هم همین جوره

کلا گزینش خیلی سفت و سخت شده فرق نداره ازمون استخدامی باشه یا دانشگاه فرهنگیان..

اصلا هم این نیست جاریم مدیره اصلا عقیده مهم نیستفقط پارتی دارنتمام خواهراشم کرد معلمبی سوادم هستن به ...

منظورم همینه 

بلاخره همون پارتیه خوشو ثابت کرده که راه برای اینام باز شده

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
حالا معلم کلاس اول من همین ازطریق آزمون استخدامی قبول شده بود یعنی بهترین معلمی بود دیدم خداخیرش بد ...

خیلیاشون واقعا باسوادن 

چون اکثرا دانشگاه دولتی درس خوندن دانشگاه دولتی از لحاظ علمی بالاتر از دانشگاه فرهنگیانه...

منظورم همینه بلاخره همون پارتیه خوشو ثابت کرده که راه برای اینام باز شده

نصفشون با پارتی بازین

خود جاریم گفت طرف فرستادنش از بالا

از رشت اومده میگن بکنش معلم کلاس اولتونبعد میگه بهشون گفتم این انقدر لهجه داره من نمیفهمم چی میگه چطوری اخه کلاس اول تدریس کنه بچه ها اصلا متوجه کلامش نیستن

ولی خب پارتی کلفت داشت

من مدرسه نمونه بودم.اره خدایی معلمامون نسبتا خوب بود بودن نسبت به بقیه مدارس.ولی میدونی تهران ظرفیتش ...

ما حاشیه تهرانیم ، دبیر رشته انسانی از خود تهران میاد اکثرا

چون کمتر مدارسی تو تهران انسانی دارن دبیرای سطح بالا ترجیح میدن تو حاشیه تهران سمپاد درس بدن تا اینکه تو خود تهران برن دولتی

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

نه همشون اینجور نیستن بیشترشون با پارتی بازین

خب اینی که با پارتی بازی رفته حقیقتا هم معلومه که خودشو قبول نداشت و می دونه سوادش پایینه و چیزی بارش نمیشه با پارتی  بازی رفته جای یه ادم باسواد و شابسته رو گرفته و آدم بی فرهنگیه بدون تلاش حق یکی دیگ رو خورده ...

تنها راهش مدرسه خاصه (تیزهوشان ، نمونه ، غیردولتی یا اقلا شاهد و هیئت امنایی)اگه استطاعت مالی دارین ...

اشتباه نکن عزیزم معلم های غیر انتفاعی شدیدا بی سوادان

دولتی ک وضعش مشخصه جمعیت بالا و شلوغی و بی اهمیتی از همه مهمتر دبیرهای پیر و مسن ک حوصله ندارن

مدارس نمونه و تیزهوشانم ک همه نمیتونن برن از طرفی مقطع ابتدایی نداره

شاهد و فرهنگ عالیه ک شاهد باید شهید و سهمیه اینا باشه و...

فرهنگم خانواده فرهنگی

اینم وضع مملکت همه اپشنا مال خودشونه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
نه همشون اینجور نیستن بیشترشون با پارتی بازین

خدا لعنتشون کنه انشالله انقد جوون شایسته و باسواد هست چرا حق بقیه خورده میشه😔

2810