2777
2789
عنوان

چطوری بچه هامونو بفرستیم مدرسه با این همه معلم بی سواد

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 55 پست
نصفشون با پارتی بازینخود جاریم گفت طرف فرستادنش از بالااز رشت اومده میگن بکنش معلم کلاس اولتونبعد می ...

بعد میگن دنیا بر مدار عدالت پیش می‌ره 

طرف با لیسانس گفت واسه سیب زمینی خورد کردن با کلی ناز گفتن بهتون خبر میدیم

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
خب اینی که با پارتی بازی رفته حقیقتا هم معلومه که خودشو قبول نداشت و می دونه سوادش پایینه و چیزی بار ...

خب کلا این جوره دیگه خیلیا هم با تلاش میرن منکر نیستم ولی نصفشونم با پارتین

وگرنه معلم کلاس اول پسر من انقدر خوبه ها ماهه

انقدر قشنگ اموزش داده و صبوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب کلا این جوره دیگه خیلیا هم با تلاش میرن منکر نیستم ولی نصفشونم با پارتینوگرنه معلم کلاس اول پسر م ...

اونی که با تلاش می ره حقشه ولی اینی که با پارتی انشالله هیچ وقت خیر نبینه حق بقیه رو میخوره 😔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اره بخداچرا باید اینجور باشه

خیلیا دیدم ۸,۹ سال ازمون استخدامی میدن بخاطر اختلاف یکی دو نمره کمتر رد میشن بعد بعضیا بدون هیچ تلاش و استرسی  میرن سرکار😑😒

عزیزم برا دانشگاه فرهنگیان هم همین جورهکلا گزینش خیلی سفت و سخت شده فرق نداره ازمون استخدامی باشه یا ...

خب این درست نیس دیگه

بجای فوکوس رو چیزای مهمتر تمرکز اولشون رو عقایده. مگر اینکه طرف پارتی داشتن باشه مثل دختر عمه خودم لیسانس کامپیوتر داره بعد الان استخدام آموزش ابتدایی شده

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خیلیا دیدم ۸,۹ سال ازمون استخدامی میدن بخاطر اختلاف یکی دو نمره کمتر رد میشن بعد بعضیا بدون هیچ تلاش ...

خواهر من دکترا میخونه

دانشگاه تدریس میکنه.

عالی هم ریاضی و عربی تدریس میکنه، اما  استخدامی ا پ لعنتیابخاطر دوسال اختلاف شرط سنی ردش کردن

خب این درست نیس دیگهبجای فوکوس رو چیزای مهمتر تمرکز اولشون رو عقایده. مگر اینکه طرف پارتی داشتن باشه ...

کلا  علم طرف  باید خیلی اهمیت داشته باشه

ببخشید امیدوارم ناراحت نشید ولی اگه دختر عمت بدون ازمون استخدامی و تلاش و با پارتی معلم شده امیدوارم حلالش نباشه حقوقی که می گیره

چون برا ازمون استخدامی خیلیا هستن چند سال هر سال ازمون میدن با اختلاف کم رد میشن...

کلا علم طرف باید خیلی اهمیت داشته باشهببخشید امیدوارم ناراحت نشید ولی اگه دختر عمت بدون ازمون استخ ...

بله ولی کیه که اهمیت بده..

ناراحت نمیشم چون خودمم همین نظر رو دارم کار باید به کاردون برسه نه هرکی از راه برسه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡