2777
2789
عنوان

چطوری بچه هامونو بفرستیم مدرسه با این همه معلم بی سواد

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 56 پست

تنها راهش مدرسه خاصه (تیزهوشان ، نمونه ، غیردولتی یا اقلا شاهد و هیئت امنایی)

اگه استطاعت مالی دارین و بچتونم علاقه و استعداد داره اصلا نذارید بره دولتی 

دبیرای ما الان اکثرا دکترا دارن ، طراح امتحانات کشورین و کتاب و مقاله های معتبر دارن

دوتاشونم مولف خود کتاب درسی

این شد که دو سال پیش مدرسمون کلا معدل زیر ۱۹ نداشت

متاسفانه عدالت آموزشی تو این مملکت یه شوخی مسخرس

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

حالا معلم کلاس اول من همین ازطریق آزمون استخدامی  قبول شده بود یعنی بهترین معلمی بود دیدم خداخیرش بده عالی درس میداد ودخترمن سرکلاس همه چیز را یادمیگرفت من اصلا نگران یادگیریش نبودم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با یه دبیر ادبیات و فنون صحبت میکردم حتی عروض سماعی بلد نبود چطور میتونه بچه هارو برای کنکور اماده کنه خدامیدونه

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
تنها راهش مدرسه خاصه (تیزهوشان ، نمونه ، غیردولتی یا اقلا شاهد و هیئت امنایی)اگه استطاعت مالی دارین ...

من مدرسه نمونه بودم.اره خدایی معلمامون نسبتا خوب بود بودن نسبت به بقیه مدارس.ولی میدونی تهران ظرفیتش کمه.کل کشور میان میزنن تهران.بعد یکی دو سال میمونن و با پارتی برمیکردن شهرشون.اینجوریه که الان شهر ما۷۰تا معلم مازاد داره!۷۰تا معلم اضافه باورت میشه😆

یکی از راههای کنترل جامعه بی سوادی اوناس،مدرسه غیرانتفاعی شهریش شده خداتومن،دولتی هم وضعیتش مشخصه

متاسفانه باز همه غیر انتفاعی ها هم خوب نیستن اونا که خوبن شهریشون افتضاح بالاست

بقیه غیر انتفاعی ها  که داغونن و باز صد رحمت دولتی بهتره ازشون

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
خدایی یه نگاه به منابع آزمون بنداز متوجه میشی همچین کشکی معلم نشدن ولی تدریس احتیاج به کلاس و تجربه ...

عریزم من به چشم کارنامه دیدم.به چشم ادمایی که قبول شدن رو دیدم.تهران خیلییییی راحته قبولیش.و همچنین اصفهان و زاهدان.و اول قبولشون نکردن.دو ماه بعد اطلاع دادن که نیرو کمه و بیاید

متاسفانه باز همه غیر انتفاعی ها هم خوب نیستن اونا که خوبن شهریشون افتضاح بالاستبقیه غیر انتفاعی ها ...

دقیقا عزیزم من بهترش و گفتم شده نزدیک صدتومن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

دقیقا عزیزم من بهترش و گفتم شده نزدیک صدتومن

دقیقا

آخ که درست گفتی 

معلم دختر منم همه چی رو می‌فرسته خونه انگار ما درس میدیم آخ اگه خطشو ببینی انگار خودش کلاس اولیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810