2777
2789
اره خیلی نمیدونم چیکار کنم یکی یه جیزی میگخ دلم میخاد خودمو نابود کنم اقوام و آشنا مسخرمم میکنن میگن ...

این فقط حرفه که

باز هستن ادمایی که بخوان حتی جلوی موفقیتت رو‌بگیرن وه بریه به مسخره کردن حتی تو‌محل کار کاری کنن که از کار اخراج بشی

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بده دیگه خودتو نابود میکنی ....فکرمیکنی اونی که این حرفو میزنه قصدش خیره؟؟؟ بگو چندسالمه مگه؟؟ ب ...

کاش منم یه آدم موفق بودم به نظرتون روانشناسی آینده داره بخونم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم این حرفو نمیزنم که الان بری اینکارو کنی بعد خیلیا بیان بگن تو اینوحرفو زدی که طرف بره خودکشی کنه ولی میخام بگم همه کسایی که خود کشی میکنن جهنم نمیرن

#Lord

کاش منم یه آدم موفق بودم به نظرتون روانشناسی آینده داره بخونم ؟؟؟

بنظرم ادم هر هدفی داشته باشه وبرای پیشرفتش بجنگه آینده داره

یکی‌ممکنه این مدرک روداشته باشه و نشسته باشه تو خونه بگه نه اصلا کار نیست!!!

یکی هم ممکنه رفته باشه سر کار موفق شده باشه میگه آره آینده داره!!

واسه همین میگم همه چی‌تحت کنترل خودمونه 

اگه علاقه داری چرا که نه آره آینده داره

اگه به همین سادگی بود الان رفیق من زیر خاک نمیرفت

خب الان گفتنش چه سودی به استارتر می رسونه ‌؟

من خودم بارها به خودکشی فکر کردم 

با اینکه فقط اندازه ی یه کباب تو حسابم بوده 

یه لحظه فکر کردم گور بابای دنیا و منصرف شدم خودم

😐

در ضمن شما کاربر آقا حق نداری با کاربر خانم بحث کنی

بنظرم ادم هر هدفی داشته باشه وبرای پیشرفتش بجنگه آینده دارهیکی‌ممکنه این مدرک روداشته باشه و نشسته ب ...

من خیلی علاقه دارم و فن بیان خوبی دارم و کتاب هاش علاقه دارم پشتوانه مالی هم دارم فقط میترسم آینده نداشته باشم میخام این رشته رو بخونم آرایشگری هم یاد بگیرم 

اره خیلی نمیدونم چیکار کنم یکی یه جیزی میگخ دلم میخاد خودمو نابود کنم اقوام و آشنا مسخرمم میکنن میگن ...

من اقوام و آشنا رو هییییچچ حساب میکنم دختر عزیز توهم هیچ حساب شون کن سال اوله کنکور خراب کردی

خب الان گفتنش چه سودی به استارتر می رسونه ‌؟من خودم بارها به خودکشی فکر کردم با اینکه فقط اندازه ی ی ...

طرف الان تو موقعیتی نیست که بخای بهش بگی برو دمبال کار به جای این کار باید ریشه یابی بشه یا مشکلش حل نشه حتی وسط کارشم به خود کشی فکر میکنه چرا شماها درکی ندارید از این چیزا 

#Lord

من خیلی علاقه دارم و فن بیان خوبی دارم و کتاب هاش علاقه دارم پشتوانه مالی هم دارم فقط میترسم آینده ن ...

آینده داره

الان خیلی ها میرن تراپیست 

اصلایچیز خیلی ضروری شده برای خیلیا

ارایشگری هم‌برو‌درکنارش پاره وقت

من خیلی علاقه دارم و فن بیان خوبی دارم و کتاب هاش علاقه دارم پشتوانه مالی هم دارم فقط میترسم آینده ن ...

آخیش خوب شد اینو دیدم فکر کردم اوضاع مالی تون خیلی خوب نیست 

اگه قبول نشدی روانشناسی هم خوبه میتونی معلم بشی هر سال کلییی استخدام داره و بهزیستی هم میگیرن 

2810