2777
2789
کل فامیل دخترا موفق شدن خانوادم همش میزن توسرم حالم بده خیلی هر دقیقه میزنن توسزم 🥲🥲

یه واقعیت رو بهت بگم از هیچ کس انتظار نداشته باش طبق میلیت رفتار کنه درضمن میری تو‌جامعخ باز هستن ادمایی که مثل خانوادت رفتارکنن

با هیچکس خودتو‌مقایسه نکن همیشه هستن ادمایی که یه پله ازت بالا ترن

ببین من واقعیتهارو بهت گفتم....

برای همین طرز فکرتو تغییر بده ..مشخصه خیلی تحت تاثیر حرفای دیگران قرار میگیری و خیلی اسیب پذیری 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه فشار روانی بگو

کل آرزوهام بر باد رفت عشقم ولم کرد خورد شدم کنکورم خراب کرد نمیتونم دوباره کنکور بدم حال روحیم خیلی داغون هست مامانم و بابام هر روز میزنن تو سرم دلم میخاد فقط بخوابم همین 

عزیزم میدونی هیچکس اینجا راهکار نمیده چون اگه بده قاتل محسوب میشه و احتمالا شما اومدی درد و دل کنی ش ...

طرف وقتی با خودش درگیره وقتی از خودش متنفره چطور میتونه به فکر دیگران باشه

#Lord

یه واقعیت رو بهت بگم از هیچ کس انتظار نداشته باش طبق میلیت رفتار کنه درضمن میری تو‌جامعخ باز هستن اد ...

اره خیلی نمیدونم چیکار کنم یکی یه جیزی میگخ دلم میخاد خودمو نابود کنم اقوام و آشنا مسخرمم میکنن میگن هیچی نشدی 😪😪

اره خیلی نمیدونم چیکار کنم یکی یه جیزی میگخ دلم میخاد خودمو نابود کنم اقوام و آشنا مسخرمم میکنن میگن ...

این بده دیگه خودتو نابود میکنی ....فکرمیکنی اونی که این حرفو میزنه قصدش خیره؟؟؟ 

بگو چندسالمه مگه؟؟ بگو هنوز راه زیادی دارم برای موفقیت 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

عزیزم زندگی با تموم سختی هاش ادامه داره بخاطر خودت و خانوادت و کسایی که دوستت دارن نذار ناامیدی بهت غلبه کنه باور کن من از تو بدترم حالم داغونه به مادرم که نگاه میکنم پامیشم ادامه میدم 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
کل آرزوهام بر باد رفت عشقم ولم کرد خورد شدم کنکورم خراب کرد نمیتونم دوباره کنکور بدم حال روحیم خیلی ...

یکی دو هفته زمان بزار گریه کن سوگواری کن بعد باااااییید حال خودتو خوب کنی که اینده تو بسازی در مورد عشقت نمیتونم نظر بدم چون هیچ‌وقت این کار رو نکردم حالا نمی دونم دو. ست بوده یا نامزد ولی اونم ول کن 

جوری که همه شون حسرت تو رو بخورن

کل آرزوهام بر باد رفت عشقم ولم کرد خورد شدم کنکورم خراب کرد نمیتونم دوباره کنکور بدم حال روحیم خیلی ...

ببین یه کار دیگه شروع کن انجام بده 

اونا که به هر حال سرکوفت هاشونو میزنن 

تو دوباره شروع کن 

کار آرایشگری ناخن مو پوست میکاپ شنیون هر چی که علاقه داری یجای خوب باز کن پول در بیار

بخاطر اونا نه 

بخاطر خودت 

خودت که می تونی خودتو ببخشی ‌؟ چون می دونی که تمام تلاشتو کردی 

نکردی؟ 

چرا انقد خودتو آزار میدی

2810