2777
2789
عنوان

یه دوست بدجنس داشتم پزشکی قبول شد لکنت هم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 141 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم این معلما مگه از هزار تا ف..یلتر رد نمیشن چرا یه ادم بااین روان داغون و باید پذیرش کنن تایپیکای قبلیتم خوندم بنظرم نیاز به مشاوره ی جدی داری.نگران بچه هامونم ک زیر دست همچین معلمایی درس میخونن

من لکنت دارمرتبه ۲۳ کنکور شدمحقوق دانشگاه تهران خوندم ارشد بهشتی تجارت بین الملل قبول شدمیکماهه از ر ...

یعنی چی یه لکنتی واین همه موفقیت وارزش و افتخااااررررر؟؟

(اسی درحال کندن موهای سرش)

و یه نکته‌ی دیگه اینکه دائم تاپیک‌هایی که برای شوهر می‌زنی رو می‌بینم

سال اول ارشد 

توی کنفرانس لکنت کردم

اومدم بیرون و یه دانشجوی دکتری اومد و گفت من از طرز حرف زدن شما خیلی خوشم اومد 

بهش فکر نکنید برای همه پیش میاد و رفت

الان ۸ سال گذشت 

اون دانشجوی دکتری همسر منه

کاری که در حق من کرد رو صد تا روانشناس و گفتادرمانگر نتونستن انجام بدن

من عشق واقعی رو باهاش تجربه کردم 

و لکنتم کم و کمتر شد

اما تو حتی از داشتن کسی که دوست داشته باشه هم محرومی

دقیقا به خاطر همون ذات خرابت

ولی کم به معلمی اهمیت میدن

خب نمیرفتی کی زورت کرد ک تورو خدا معلم مملکت شو

همون بهتر مینشستی جلو در خونه سبزی پاک میکردی به دختر پسر مردم حرف در میاوردی مث پیرزنای محل

عزیزم اینجور گفتن زشته.کمی دلت رو صاف کن تا خداهم بهت نگا کنه

من نمیدونم این معلما مگه از هزار تا ف..یلتر رد نمیشن چرا یه ادم بااین روان داغون و باید پذیرش کنن تا ...

میگم اصن به وضعیت روحی روانی ومالی معلما رسیدگی نمیکنن 

فقط دنبال پولن اونا

یعنی چی یه لکنتی واین همه موفقیت وارزش و افتخااااررررر؟؟(اسی درحال کندن موهای سرش)

😂😂😂همراه با جیغ های بنفش😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

میگم منو اذیت میکرد اصن نمیتونم هضم کنم

به هر حال من ایشون و شما رو نمیشناسم ولی اذیت از نظر شما با نظر بقیه تعریفش متفاوته، شاید خوش معذب بوده بخاطر لکنتش، هیچوقت کسی که لکنت داره رو مسخره نکنید و به روش نیارید نمیدونید چه زجری میکشه تا عادی بنظر بیاد، اونم بخصوص اگه خانم باشه🥺🥺

ولی کم به معلمی اهمیت میدن

وقتی خود شما ک معلمی اینجوری درمورد شغلت حرف میزنی و ذره ای ارزش و احترام قائل نیستی براش انتطار داری بقیه اهمیت بدن؟

میدونی با زدن همین تاپیک و حرف زدن از ذاتت چند نفرو نسبت به شغلت بدبین کردی ؟ 

و یه نکته‌ی دیگه اینکه دائم تاپیک‌هایی که برای شوهر می‌زنی رو می‌بینمسال اول ارشد توی کنفرانس لکنت ک ...

آخیییییی چقد قشنگ🥹🥹🥹🥹چشام قلبی شد

از حرفای اسی ناراحت نشو به قول خودت تاپیکای دیگشم که نگا میکنی متوجه میشی کلا چندچنده

2810