2777
2789
عنوان

یه دوست بدجنس داشتم پزشکی قبول شد لکنت هم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 141 پست

وای توروخدا حرص اون بنده خدا رو نزن با اینکه حالا شما میگی اذیتت کرده فک کنم بهت فقط گفته برو از پیشم چون مدام داری همینو میگی خوب اینکه اذیت کردن محسوب نمیشه که خواهشا حرصش رو نزن اونم اگه بدون سهمیه باشه به سختیییی به اینجا رسیده خودت که وضع و اوضاع کنکور رو میدونی خداروشکر میدونی خونت تو شیشه میشه تا دولتی عادی قبول شی چه برسه پزشکی بعد خوب درسته شما بیای حرصش رو بزنی!من ی دوستی دارم بنده خدا دانشگاه قبول شد اینقدرررر این دوستا و همکلاسی ها حرصش رو خوردن و چشش زدن(چون از تو کلاس فقط اون دانشگاه خوب قبول شده)طفلی فقط ۲ هفته رفت دانشگاه مامانش بدجوری بیماره پیش مادرشه طفلی هی از این بیمارستان به اون بیمارستان طفلی از بس پشت سرش حرف زدن،حرصش رو خوردن و چشش کردن،حالا معلوم نیست میتونه دانشگاهشو ادامه بده یا نه!خوب این واقعا حقش نبود،،توروخدا دلمون رو صاف کنیم این همه کینه برای چی برای کی؟

وای توروخدا حرص اون بنده خدا رو نزن با اینکه حالا شما میگی اذیتت کرده فک کنم بهت فقط گفته برو از پیش ...

اون خیلی شیطون بود

دوستای من چشم هم نمیخورن نترس

عمدا بخاطر بقیه منو اذیت کرد 

مهم نیست دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به آدما نون قلبشونو میده معلمی هم برات زیاده که به اون بنده خدا میگی لکنتی گدا....شما خودت بدجنس ...

صدرصد موافقم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

خدارو شکر ولی مشکلاتی هم هستانقدم که فک میکنی پول تو دستمون نیست

ناشکری نکن

میدونی چندتا خانم هستن ک دلشون میخواد ی منبع درآمد داشته باشن؟

مسئولین سنگینی روی دوش گذاشتی

تربیت بچه ها

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸