2777
2789
عنوان

یه دوست بدجنس داشتم پزشکی قبول شد لکنت هم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 141 پست
من فک میکنم کسی که یه آدم دیگه رو لکنتی گدا خطاب میکنه بدجنس تره... حیف دانش آموزایی ک همچین معلمی د ...

صدرصد موافقم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بدجنس شمایی ک هم حسودی هم نظر تنگی،هم بنده خدارو مسخره میکنی،خدا به دل آدما نگاه میکنه،شاید اگه شاکر بودی و افتخار میکردی ک همچین دوستی داری ک قراره پزشک بشه خوشحال میشدی از قبولیش تو هم الان جایگاهت اونی میشد ک دوست داری

من فک میکنم کسی که یه آدم دیگه رو لکنتی گدا خطاب میکنه بدجنس تره... حیف دانش آموزایی ک همچین معلمی د ...

چقد حق گفتی ولی:))

معلم نقش مهمی تو تربیت دانش اموزا داره ولی ببین کیارو انتخاب میکنن😂😂

بدجنسی از تک تک کلماتت می باره 

وای به روزگار بچه هایی که زیر دست امثال تو قراره درس بخونن

متاسفم....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

خیلی بد ذاتی شما 

اونوقت که داشت تلاش میکرد تو دیدی ؟؟ 

یا فقط چون موفقیت آخرش رو دیدی برات سنگین تموم شده و قابل هضم نیست ؟ 

اون با لکنتش هزار پله از شما که زبون مثه مار و عقرب داری بهتره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من لکنت دارم

رتبه ۲۳ کنکور شدم

حقوق دانشگاه تهران خوندم 

ارشد بهشتی تجارت بین الملل قبول شدم

یکماهه از رساله دکتری دفاع کردم 

وکیل پایه یک شدم

و الان استاد دانشگاهم 

دقیقا منِ لکنتی!

می‌دونی چی برای من جالب بود توی این پیام؟

اینکه ذات بد و خرابت باعث شده به جای درس خوندن فقط حرص دیگران رو بخوری و نتونی پزشکی قبول بشی به کنار 

اما چه نظام آموزشی داغونی داریم که تو به عنوان معلم رفتی توش

چون احتمالا هر نقص جسمی و روانی دانش آموز رو به روش میاری

2810