2777
2789
عنوان

یه دوست بدجنس داشتم پزشکی قبول شد لکنت هم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 141 پست

دنیا کاری به اینکهتوچیمیخوای نداره 

تویه لیوان بگیری دستت ببری زیرشیراب اندازه همون اب جمع میشه داخلش نه بیشتر ازاون هرچقد اب بیادهم لیوان تو اندازه همون ظرفیت داره 

لیاقت هم مث همون ظرف یالیوانه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام عجیب لکنت داشتن رو عیب میدونید 

اونم عیبی که طرف رو واجد شرایط بدبختی کنه

وکیل داریم لکنت داره ولی هوشش از صدتای من و شما بیشتره و دادگاه رو یک تنه میگیره دستش

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من نرفتمبزور بردنم تو گوشم خوندن خیلی پشیمونم ولی شکر میگذره مجبورم پول انصراف ندارم از خدامه کار عا ...

طناب گردنت ننداختن که میتونستی مقاومت کنی و نری حالا هم که رفتی خودتو با بقیه مقایسه نکن تلاش کن تو جایگاهی که هستی بهترین باشی و عینک بدبینی و رو هم از خودت بردار تا بتونی از کار و زندگیت لذت ببری

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی از معلما فقط بلدن بنالن بعد وقتی بهشون میگی خب انصراف بده بزار چهار تا جوون با انگیزه از طریق دانشگاه فرهنگیان و ازمون استخدامی معلم شن حاضر نیستن انصراف بدن از معلمی

خب دوست ندارید حای اونایی که واقعا علاقه دارن نگیرید

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شما هم یکم تلاش کن بجای چرخیدن تو سایت

عزیزم تلاش میکنم شما هم جای اینکه مردمو قضاوت کنی یا برا کنکور تحربی تلاشتو کن یا خودتو با کسی مقایسه نکن..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
به جای حسودی کردن به دیگران توام درس میخوندی تا جا نمیخوردی

من خیلی ساده بودم 

یکمم دقتم کم بود وتنها بودمو دوستی نداشتم ودرگیر مشکلات خانوادگی

درسای چهارم سختم بود 

خیلی اذیت شدم دوران کنکور

بعد اونم بدتر

2810