2777
2789

کاش منم سقط میکردن به خدا 

اون بچه شانس اورده تو این دنیایی که برامون ساختن پر از قضاوت های نابه جا پر از بدی ها پر از خلاف پراز زشتی پر از افسردگی پر از اعدام بی گناه ....

پر از هرچی، من بدبخت باید به خاطر بچم ادامه بدم 

بعدشم اگه اون قرار بود پاش به این زندگی باز شه الان زنده بود:)

I told you i was sad:(

کاش منم سقط میکردن به خدا اون بچه شانس اورده تو این دنیایی که برامون ساختن پر از قضاوت های نابه جا پ ...

حس کسی رو دارم که هیچی برا از دست دادن نداره . به سختی خودمو سر پا کردم برای ورزش رژیم حال روحی خوب پیشرفت توی کارم اما الان همه چیمو باختم با این اشتباه ‌

انگار دیگه توان ادامه دادن زندگی رو ندارم اونقدر حمله های عصبی بهم دست داده که جونی تو تنم نمونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس کسی رو دارم که هیچی برا از دست دادن نداره . به سختی خودمو سر پا کردم برای ورزش رژیم حال روحی خوب ...

عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی کارهایی که صرار بود برای اون بکنی برای اون یکی بچت بکن با استفاده از اون گناهتو جبران کن نزار بچه ات احساس کمبود کنه یا چه میدونم یه بچه بی سرپرست به سرپرستی بگیر

2805
عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی کارهایی که صرار بود برای اون بکنی برای اون یکی بچت بکن با استفاده از اون ...

درد من فقط سقط نیست من برای همین یه دونه هم نتونستم هنوز مادر خوبی باشم .

درد من نفهمی خودمه سهل انگاری که باعث نابودی زندگیم شد

درد من فقط سقط نیست من برای همین یه دونه هم نتونستم هنوز مادر خوبی باشم .درد من نفهمی خودمه سهل انگا ...

از صفر شروع کن سعی کن جبران کنی هم برای خودت هم برای زندگیت 

توبه کن و یبار دیگه زندگی کن