2777
2789
عنوان

به عشق مولا امام عصر تشریف بیارید عزیزان🥰💫⛈️🌛

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 277 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@دلخوشی1    

@کاربریپاکشده    

@zahraayat    

@eliott93    

@بانویتابستون۷۱    

بفرمایید تاپیک مفید دوستان عزیزم 💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@مامان،مهدیار     @جان_و_جهانم     @عطر_رویا     @afsooonnn ...

خیلی ممنونم عزیزم 🥰

بله خیلی هم مفید و عالی 

کاش برای شادی دل حضرت از خودمون از ترک گناه از هر نوعش نیت خوب  و خیر در اعمال و... 

بیاد همنوع بودن با هر کمکی معنوی یا مادی 

خیرات برای اموات 

احسان به نیازمند واقعی 

و... 

شروع کنیم 

اللهم_عجل_لولیک_الفرج# 💚

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خیلی ممنونم عزیزم 🥰بله خیلی هم مفید و عالی کاش برای شادی دل حضرت از خودمون از ترک گناه از هر نوعش ن ...

بله درسته عزیزم کاش بتونیم اونطور باشیم که خدا و صاحب الزمان ازمون راضی باشند

الهی آمین 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بله درسته عزیزم کاش بتونیم اونطور باشیم که خدا و صاحب الزمان ازمون راضی باشندالهی آمین

التماس دعا آجی جان🫂😘

بهتر شدن آقا پسرا؟ 

خودتون بهترین عزیزم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

@مامان،مهدیار @جان_و_جهانم @عطر_رویا @afsooonnn @گل_نرگس_2 بفرمایید تاپیک مفید دوستان عزیزم💚

ممنون عزیزم 

اجرتون با اقا صاحب الزمان عج 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هنگـام آسـایـش خــבا را بشنـاس؛ تا בر هنگـام سخـتے تو را بشناســב.. ♥️🕊                                                                                                                                                                                                   « ازآن خــ✅ودت بـاااش کـه ارزنـده تریـنی»                                                                                                🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  🌱      

التماس دعا آجی جان🫂😘بهتر شدن آقا پسرا؟ خودتون بهترین عزیزم

فدات محتاجیم به دعا قشنگم 🌱🤲🥰 

ممنونم شکر بد نیستیم بهتر شدیم ولی هنوز سرفه ها مونده نمیدونم چرا آنقدر طول می‌کشه 🥲 

دیدین؟مهدویا دقت کردین؟هرجمعه دعای ندبه رو میخونیمو بعد دعا....خیلی ساده برمیگردیم به حالت قبل...نه ...

والا من ی چندوقته فقط روضه گوش میکنم گریه میکنم 

مدام در حال گریم ، دیگه حوصله کار کردن و درس خوندن ندارم خسته شدم واقعا، با امام مهدی صحبت میکنم گریه میکنم

نماز میخونم گریه میکنم

به فروپاشی عمیقی نیاز دارم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
سلام ممنون عزیزم صدام کردی شرمندم خیلی اذیت شدی امروز

❤❤❤❤ عههه چه حرفیهه❤ اصلا❤ 

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
فدات محتاجیم به دعا قشنگم 🌱🤲🥰 ممنونم شکر بد نیستیم بهتر شدیم ولی هنوز سرفه ها مونده نمیدونم چرا آ ...

عزیزم شما دلتون پاکه 😘

ممنونم ازت جانم 

عاخی ایشالا اونم برطرف میشه 

دمنوش آویشن بخورین 

2810