2777
2789
عنوان

به عشق مولا امام عصر تشریف بیارید عزیزان🥰💫⛈️🌛

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 139 پست
والا من ی چندوقته فقط روضه گوش میکنم گریه میکنم مدام در حال گریم ، دیگه حوصله کار کردن و درس خوندن ن ...

عب نداره گریه برا اهل بیت و اماما روح آدمو جلا میده🙂 فرق داره با گریه های دیگه🙂

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

یا صاحب الزمان❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما دلتون پاکه 😘ممنونم ازت جانم عاخی ایشالا اونم برطرف میشه دمنوش آویشن بخورین

عزیزم حتما خودت هم دلت پاکه منم اینطور میبینید 🙂😘

الهی آمین 

هر روز داریم میخوریم باور کن😀

کلا انگار دوره این ویروس طولانیه مخصوصا سرفه هاش 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
2805
عزیزم حتما خودت هم دلت پاکه منم اینطور میبینید 🙂😘الهی آمین هر روز داریم میخوریم باور کن😀 کلا انگا ...

قربونت شم😘 حقیقته 

بزودی خوب میشین ایشالا 

بچه ها رفتن مدرسه خیلی مواظب باشن طفلیا

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

@مامان،مهدیار @جان_و_جهانم @عطر_رویا @afsooonnn @گل_نرگس_2 بفرمایید تاپیک مفید دوستان عزیزم💚

سلام تشکر خواهر جان ✨️🌸

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت فاطمه سلام الله علیها 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

عشق جانمممم 

امام زمانم

عشق جانمممم

امام زمانم

عشق جانممم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دوباره فراموشی کسی که زمین از اول حیات خود ، قلبش تپیده برای دیدن چنین آقاییبرای دیدن عصر ظهورشو دید ...

سلام عزیزم 

چقدر حق بود اما تلخ😭😭😭

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

@دلخوشی1 @کاربریپاکشده @zahraayat @eliott93 @بانویتابستون۷۱ بفرمایید تاپیک مفید دوستان عزیزم 💚

خدا خیرت بده مائده جانم 

عالی بود 

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

@دلخوشی1 @کاربریپاکشده @zahraayat @eliott93 @بانویتابستون۷۱ بفرمایید تاپیک مفید دوستان عزیزم 💚

سلام عزیزم خیلی ممنونم واقعا تاپیک مفید و پرمحتوایی بود...

خدا خیرتون بده 

خدایا خودت برام معجزه کن.
@مامان،مهدیار @جان_و_جهانم @عطر_رویا @afsooonnn @گل_نرگس_2 بفرمایید تاپیک مفید دوستان عزیزم💚

اللهم عجل لولیک الفرج 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اللهم عجل لولیک الفرج 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

سلام استارتر جان و ممنون از تلنگرهاتون

که یاد آور مظلومیت و غربت

آخرین وارث سلاله آل محمد ﷺ منجی آخرالزمان (در این برهوت کمرنگ شدن معنویات و هزار جلوه رنگارنگ از مادیات و روزمرگی ها یی که 

پرده روی چشم سر و دلمون رو گرفته ) بود

الهی به دعایش حاجت روا و عاقبت بخیر

باشین

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
2810