بچه ها خواهر شوهرم دو ماه هست که فوت شده شوهرم خیلی بی قراری میکنه حق داره خب دردناک تر از مرگ عزیز نیست من خودم بعضی وقتا یهو چهره خواهر شوهرم میاد جلو چشمم حالم بد میشه ولی خب همسرم خود زنی میکنه تو ناراحتی هاش بیرون می ره پشت فرمون هست بلخره واسه همین خیلی نگرانشم میگم خدای نکرده بلای سرش نیاد مادر شوهرم هم که همش در حال گریه هست ولی خب چاره چیه اونی که رفت دیگه رفت با خود زنی گریه داد برنمی گرده نمیدونم آدما چرا تا وقتی هستن قدر همو نمیدونن بعد مرگ تازه یادشون میفته ،بیچاره خواهر شوهرم تو خواب خیال هم فکر نمیکردیم اینجوری سرنوشتی داشته باشه ولی خب رفت که رفت راه برگشتی نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امان از سکوت ، و خستگی های ممتد امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
تا یکسال داغ رو دلت هست ولی نباید خودزنی ادامه پیدا کنه ،باید کم کم سرد بشه با شوهرت صحبت کن بهش بگو به جای این کارا خیرات بده قرآن بخون صلوات بفرست تا هم به خواهرش برسه هم خودش آروم بشه
عزیزم مرگ عزیزان تا ۱سال داغه این بنده خدا که هنوز دوماهه.ببرینشون پسش مشاور شاید قرص آرام بخش بدن ب ...
تا آخر عمر داغ هست با دیدن قبرش با دیدن عکس هاش با دیدن بچه هاش مگه میشه عزیز از یاد آدم بره ولی خب همسر من تند مزاجه خود زنی میکنه تو ناراحتی هاش واسه همین نگرانم میگم کاش باهاش کنار بیادچون اونی که رفت دیگه رفت با خود زنی برنمیگرده