2777
2789
عنوان

میخوام به بابام بگم من نمیتونم فقط تو خونه بمونم کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 52 پست
بله رفتم مصاحبه نه که رد بشم ولی تراز زیاد خوبی ندادن باعث شد تراز کلم بیاد پایین.. تراز کنکورم خوب ...

فرهپویان چون طرفدار زیاد داره باید درصدشون و نمرات نهایی بالا باشه تا تراز خوبی حاصل بشه ترمیم بزن برای امسال اگه خواستی دوباره شرکت کنی

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

بنظرم اگه زودتر شروع کنی میتونی سال دیگه خانوم معلم بشیمن جای شما چقدر ذوق کردم از بس عاشق معلمی ام ...

مرسی عزیزم🥺 

داشتم فک میکردم اگر باز مث امسال نشد شیمی اینا برم بخونم .‌ که چالش بابارو دارم ک میگه به درد نمیخورن اینا 

دعا کن همون معلمی رو قبول شم🥲🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دانشجو پزشکی هستم دیگه یکم سخته تغییر رشته و مسیر

آهااا 

آره دیگه شما پزشکیو ادامه بده میتونی بعد فارغ التخصیلی تو ازمون استخدامی دبیری زیست رو شرکت کنی عزیزم اگه خواستی

یا حتی تدریس خصوصی یا تو مدارس غیر انتفاعی اینا 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
آهااا آره دیگه شما پزشکیو ادامه بده میتونی بعد فارغ التخصیلی تو ازمون استخدامی دبیری زیست رو شرکت کن ...

رشتمو دوست دارم ولی معلمی هم همیشه علاقم بوده. 

انشالله که قبول بشید 

اگرم سوال کنکوری داشتید پاسخ میدم بهتون در حد توانم درخواست بدید منابع و آزمون و...

موفق و پر درخشش باشی دوستم حسم میگه امسال قبولی اگر پر قدرت بری جلو

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

رشتمو دوست دارم ولی معلمی هم همیشه علاقم بوده. انشالله که قبول بشید اگرم سوال کنکوری داشتید پاسخ مید ...

مرسی عزیزدلم حتما❤️

هوف نه متاسفانهصمیمی هستیما گفتم هم بهش یه دفه فقط اما میدونی بیشتر از روی خجالتهخجالت میکشم مثلا تو ...

اول بهت بگم خجالت رو بزار کنار چون بخشی از آیندته، دوم اینکه با تمام احترام خواستتو بگو نه با بحث و دعوا 

سه اینکه ۲۳ سال اصلاااا ینی نیست که میگی شکست

تو تا ۳۰ سالگی فرصت تجربه پ آزمون و خطا داری ، تازه درس خوندن که اصلا ریسکی توش نیست 

موفق باشی عزیزدلم❤️ 

اول بهت بگم خجالت رو بزار کنار چون بخشی از آیندته، دوم اینکه با تمام احترام خواستتو بگو نه با بحث و ...

چشم خیلی ممنون مهربون🥲:)🩷