دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظر من خوب هم برخورد کرده.حساسیتش رو باید درک کنی از اینکه نمیخواد تنها بری جایی که نامحرم رفت و آمد داره
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بنظر من خوب هم برخورد کرده.حساسیتش رو باید درک کنی از اینکه نمیخواد تنها بری جایی که نامحرم رفت و آم ...
منم همینو میگم زن رییس بانکمون یه قول رییسمون میگفت زنم انگار اخونده حالا دستش رو شده خانم ۹سال با عموی شوهرش ریخته بودن روی هم شوهر درحین عملیاتشون مچش رو گرفته
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
ی تیپ شوهر پسند بزن موقعه اومدن از دلش دربیار.اگه بخوام باهات رو راست باشم باید بگم اشتباه از تو بوده نباید میرفتی صبر میکردی شوهرت ک اومد خونه با خودش میرفتی اینم باید ب مادربزرگت میگفتی ن شوهرت ناراحت میشد ن مادربزرگت
منم همینو میگم زن رییس بانکمون یه قول رییسمون میگفت زنم انگار اخونده حالا دستش رو شده خانم ۹سال با ع ...
پناه بر خدا. منم تو موقعیت مشابه بودم که همسرم بگه فلان جا نرو من رفته باشم همسرم خیلی برخورد بدتری کرده.همسر استارتر بنده خدا تازه گفته بیا خریدات رو بکن
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
والا آدم ندیدم به فامیل تابلو هیزی کنه اگه انقد داغونه ک همه تون باید ی فکری کنید
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه