2777
2789

دوسه روزه شوهرم سرکاره خونه نیس منم گفتم یه سر به مادربزرگم بزنم ...باهام بحث کرد که چرا تنها رفتی پسرخاله هات اونجا رفت و امد دارن برگرد خونه منم بحثم شد گفتم من چیکاراونا دارم مگه چیکارم میکنن و.... شب زنگ زدم بهش گفتم چندساعت گذشته عصاب دوتامون اروم شده بیا منطقی با صحبت حلش کنیم گفت دارم شام میخورم گفتم بعد شام زنگ بزن... دیشب اصلا زنگ نزد... امروز ظهر زنگ زده برو فلان سایت تخفیف خورده انلاین هرچی لازم داری بخر گفتم من چیزی لازم ندارم دیشب قرار بود زنگ بزنی نزدی گفت خب اشتباه کردی منتظر زنگ من موندی اگه میخواستی حرف بزنی خودت زنگ میزدی منم گفتم فقط متاسفم برات و قطع کردم

فردا میاد خونه چیکارکنم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بد دله بگو قبل اینکه تو بیای تو زندگیم با پسر خاله هام فامیل بودم

بددل نیس یکی از پسرخاله هام ادم درستی نیس وضعش خرابه به خاطر اون حساسه ولی خب منو اونکه کاری به هم نداریم

بددل نیس یکی از پسرخاله هام ادم درستی نیس وضعش خرابه به خاطر اون حساسه ولی خب منو اونکه کاری به هم ن ...

بازم بد دله  دیگه‌هر چند اون آدم عوضی باشه زن شو ک میشناسه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بازم بد دله دیگه‌هر چند اون آدم عوضی باشه زن شو ک میشناسه

خب هیزه خوشش نمیاد برم چون اون نگاه هیزو ممکنه به منم بندازه بدش میاد ولی خب بازم من نمیتونم نرم خونه مادربزرگم به خاطر اون

خب هیزه خوشش نمیاد برم چون اون نگاه هیزو ممکنه به منم بندازه بدش میاد ولی خب بازم من نمیتونم نرم خون ...

😑در این حد چشم چرونه؟ ای بابا

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2810