2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم چه جوری قلبمو میکشنه 😭بیاین ببینین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پناه بر خدا. منم تو موقعیت مشابه بودم که همسرم بگه فلان جا نرو من رفته باشم همسرم خیلی برخورد بدتری ...

همین دیگه دلشو میخواسته به دست بیاره این یعنی بیا اشتی منم شوعرم کباب میگیرفت میگفت بیا بخوریم خخ یعنی اشتی دیگه بعضی ها میخان از مردا بشنون که بگن غلط کردن اینجوری فاصلشون بیشتر میشه وبدتر

به نظرم شوهرت اومد به روش نیار ؛ اصلا حرف پیش نکش ؛ اونم قیافه گرفت تحمل کن ؛ بالاخره خودش کوتاه میا ...

منکه زنگ زدم صحبت کنیم حلش کنیم میگه شام میخورم منم گفتم بعد شام زنگ نزد امروز زنگ زده میگم چرا زنگ نزدی منتظر بودم میگه اشتباه کردی میخواستی حرف بزنی خودت زنگ میزدی😐🤦‍♀️

به شما کاری ندارم مردا بدشدن راحت مخ زنی میکنند ببین چطور زنه که اخوند بوده مثلا رو خام کرده بوده

بله ولی خب اون زن از درون خراب بوده که رام شده و فقط ظاهرش مذهبی نما بوده وگرنه یه ادم غیرمذهبی هم اگر مقید باشه هیچ کس نمیتونه از راه به درش کنه

والا آدم ندیدم به فامیل تابلو هیزی کنه اگه انقد داغونه ک همه تون باید ی فکری کنید

من ندیدم تابلو هیزی کنه اصلا بهش توجه نکردم تاحالا فقط میدونم درکل اینجوریه شوهرم روش حساس شده بدش میاد احتماله

والا تو این 4سال فرقی نکرده

شوهرمنم توعقد و یکی دوسال اول خیلی گیرمیداد ب رفتنم ب لباس پوشیدنم ب حرف زدنم الان اصلا گیرنمیده البته ده ساله ازاون زمانای گیرمیداد گذشته دیگه منم اخلاقشومیدونم جای میدونم دوست نداره نمیرم 

حالاشمام واسه آرامش خودت وهمسرت جای میدونی راضی نیست نرو دلخوری بینتون پیش میاد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
2810