2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوران نامزدی برای آشنایی البته اگه دل و جرات داشته باشی ...اینکه یه مرد ۳ هفته نیاد دیدنت یه جای کار میلنگه یا سرد مزاجه یا دوست نداره چندان فقط ازدواج کرده که کرده باشه یا جایی دارن سردش میکنن والسلام ...شوهر من مسیر ۲۴ ساعته رو ۳ هفته یبار میومد ۲ ساعت هفته ای ۲ بار حداقل یک بار رو باید بیاد 

به نظرم با خانوادت مطرح کن و بگو این رفتارش غیر طبیعی ه و شبیه بقیه زوج هایی که عقدن ؛ نیس 

بیشتر در موردش تحقیق کنین ؛ حتی کسی بره شهر اونا و تحت نظر بگیرش 

شوخی نیس ؛ یه عم  میخای باهاش زندگی کنی 

یعنی یه مرد بعد سه هفته پونثد نداره نامزدشو ببره یه ساندویچ بخورن؟ عجیبه آخه هر روز که نیست میگه سه ...

راست میگه ممکنه دستش خالی باشه 

پونصد چیه!!!!!؟؟؟؟منم تو دوران عقدم وقتی شوهرم میاد دقیقا بین چهار تا پنج تومن خرجش میره

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#

یعنی یه مرد بعد سه هفته پونثد نداره نامزدشو ببره یه ساندویچ بخورن؟ عجیبه آخه هر روز که نیست میگه سه ...

عزیزم صبح تا شب کار میکنه برای اینکه صبح کار می‌کرده به زحمت نیوفتع بعد از ظهر نیومد گفت واقا ببخشید خسته ام سرما خوردم 

2810