2777
2789
راست میگه ممکنه دستش خالی باشه پونصد چیه!!!!!؟؟؟؟منم تو دوران عقدم وقتی شوهرم میاد دقیقا بین چهار تا ...

عزیزم نامزد من صبح تا شب کار میکنه دو دیقه از کارش نمیگذره 

خودشم میگه من وقت ندارم امروز که وقت داشت چرا نیومد واقا دارم گریه میکنم نمیدونم درک میکنی یا نه

راست میگه ممکنه دستش خالی باشه پونصد چیه!!!!!؟؟؟؟منم تو دوران عقدم وقتی شوهرم میاد دقیقا بین چهار تا ...

عزیزم استارتر میگه بیرون نمیبرتش وگرنه من و شوهرم یه عصر جمعه با بچه‌ها میریم بیرون حداقل دو سه تومن خرج خورده ریزه میشه ولی نامزد استارتر معلومه دست تو جیبش نمیکنه استارترم انگار راضی بوده تا الان فقط میخواد بیاد دیدنش که نیومده 

دیگه مسیر دو ساعته فوقش بیست لیتر بنزین واسه رفت و برگشت بخواد و نهایتا اگه برن یه پیتزا با هم بخورن که ایشون انتظار اینم نداره همین حدودا میشه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نامزد من صبح تا شب کار میکنه دو دیقه از کارش نمیگذره خودشم میگه من وقت ندارم امروز که وقت داشت ...

چرا باهاش روراست نیستی

همه اعصاب خوردیا از این حرف نزدنه

بهش بگو اینارو

مگه نامزدت نیست؟غریبه اس که روت نشه؟

بگو غلط کردی باید بیای

من به زور میکشوندم میاوردمش😅

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
به نظرم با خانوادت مطرح کن و بگو این رفتارش غیر طبیعی ه و شبیه بقیه زوج هایی که عقدن ؛ نیس بیشتر در ...

ببین عزیزم این پسره اهل این حرفا نیست فقط کارشو به من تریج میده 

عزیزم صبح تا شب کار میکنه برای اینکه صبح کار می‌کرده به زحمت نیوفتع بعد از ظهر نیومد گفت واقا ببخشید ...

عزیزم دیگه هر روز که نمیاد حالا بعد سه هفته میتونست عصر بیاد آخر شب برگرده 

البته من که مشکلی ندارم خودت میگی گریه می‌کنی😅

عزیزم استارتر میگه بیرون نمیبرتش وگرنه من و شوهرم یه عصر جمعه با بچه‌ها میریم بیرون حداقل دو سه تومن ...

چهار ماهی که نامزد کردیم یه بار منو برد بیرون بخدا هیچی نگرفت برام حتی یه آب 

ببین عزیزم این پسره اهل این حرفا نیست فقط کارشو به من تریج میده

خدا کنه 

اگه حدست درست باشه ؛ پس خییییلی خسیسه 

بهش بگو پول لازم داری ؛ برات بفرسته 

ببین میفرسته یا نه ؟ 

اگه نه بیاد و نه پول بفرسته ؛ به هیچ وجه جوابش رو نده ..... 

چرا باهاش روراست نیستیهمه اعصاب خوردیا از این حرف نزدنهبهش بگو اینارومگه نامزدت نیست؟غریبه اس که روت ...

نمیخام واقا غرورم بشکنه بهم میگه ناراحتی نمیام و اینا درکم کن منم میگم‌ناراحت نیستم

عزیزم استارتر میگه بیرون نمیبرتش وگرنه من و شوهرم یه عصر جمعه با بچه‌ها میریم بیرون حداقل دو سه تومن ...

درسته حق باشماس اگه بخواد خسیس بازی دراره همون پونصدم کافیه

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#

خدا کنه اگه حدست درست باشه ؛ پس خییییلی خسیسه بهش بگو پول لازم داری ؛ برات بفرسته ببین میفرسته یا نه ...

گفت واس چی میخای چی بگم؟ خودش میدونه من پول دارم احتیاجی ندارم به پول

نمیخام واقا غرورم بشکنه بهم میگه ناراحتی نمیام و اینا درکم کن منم میگم‌ناراحت نیستم

دیگه غرورت میشکنه حرفی ندارم😒

این غرور غرور منو داغون کرد

الان اصلا ازین خبرا نیست انقد بیعارو درد شدم😂

ول کن بابا

بگو بیاد دروغم نگو.رو راست باش تا همیشه شاد باشی،بااین کارا فقط خودت داغون میکنی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810