2777
2789
عنوان

700 میلیون با فروش طلاهام تو ضررم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 54 پست
شما که ملک داشتید پس باید محتاط تر عمل می‌کردید برای سرمایه گذاری ملک شما موقعیت خوبی نداره وگرنه ب ...

اوه ماشالا چه سودی کجا خریدی که انقدر رشد کرد تو سه سال ؟زمین بود بعد یهو اون موقع رونق گرفت؟‌کدوم شهر 

کجا عزیزم خو نه من مسکن مهر قزوینه پارسال با 960 تومن خریدم که 900 تومن پول 340 گرم طلام بود الان 12 ...

یکی از اقواممون 2کیلو طلاش دزدیدن

2سال ونیم پیش

خداروشکرکن، پول طلات جای خوب رفته

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره دقیقا همش میگم اگه نفروخته بودم امسال باهاش میشد تو شهر خونه خرید

دیگه کاری که شده بیخیال ولی واقعا الان خونه خیلی راکته بهترین زمان خرید خونه است براحتی با فروش طلا میشه خونه خرید

اوه ماشالا چه سودی کجا خریدی که انقدر رشد کرد تو سه سال ؟زمین بود بعد یهو اون موقع رونق گرفت؟‌کدوم ش ...

من شمالم اون زمان جور کردن همون ۶۷۰ تومن کار راحتی برام نبود ولی ترجیح دادم یا نخرم یا یه ملک بخرم ‌که میدونم از نظر منطقه جای پیشرفت خوبی داره بخاطر موقعیت مکانیش 

چرا؟بابت فروش طلا پارسال؟ملک خوبه یا طلا؟

نه ۳ ۴ سال پیش فروخت طلای زیادی رو پولش رو کاری نکرد یعنی هرکاری میخواست کنه نمیشد نمیفهمم حکمتش چیه 

من ملک رو ترجیح میدم ولی هر ملکی نه 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
شما که ملک داشتید پس باید محتاط تر عمل می‌کردید برای سرمایه گذاری ملک شما موقعیت خوبی نداره وگرنه ب ...

عزیزم من همون خونرم گارسال 960 میلیون خریدم گول طلاهام گارسال همش 900 میلیون شد 60 هم رهن خونه مجبور شدم بزارم روش تازه 15 میلیونم خونه قسط داره با این گول حتی تو مهرگانم با زور تونستم بخرم تو شهر که اصلا نمیشد اما امسال چون طلا خیلی رفت بالا اگه طلاهام بود حتما تو شهرم میتونستم باهاش خونه بخرم من چه میدونستم امسال رییس جمهور شهید میشه اکزاین و روسیه جنگ میهش لبنان و اسراییل و ایران به جون هم میفتن یهو همه اینا با هم شد کاهش نرخ بهره فدرالم بود انس جهانی طلا یهو سقف زد

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤