2777
2789
عنوان

700 میلیون با فروش طلاهام تو ضررم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 54 پست

عزیز دلم این چه فکریه که میکنی 

ملک هیچ وقت به آدم خیانت نمیکنه 

کم کم میره بالا الان ببین عید چجوری بکشه بالا 

هر چی زمانی داره 

بعد غصه مال دنیا رو نخور همین که نیازهای اولیه ات جوره خداروشکر کن 

بزرگترین نعمت سلامتی و شادیه که نباید با این فکرها خودتو اذیت کنی گلم بگو گور بابای مال دنیا خودتو عشقه بعد اینکه بدون ضرر نکردی اصلا بلکه پولتو به یه چیز مطمئن و دور از هیجان تبدیل کردی که میتونه سقف بالاسرت هم باشه و آرامش داشته باشی 

سیمان شده کیسه ۴۰۰ تومن! با این وضع مصالح کسی دیگه نمیتونه خونه بسازه...حتما ملک بالا می‌ره مگر اینک ...

برادر شوهرای من بسازبفروشن ی پنج طبقه ی ۴طبقع درحال ساختن هردوز مشتری میاد برای پیش فروش نمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بازارها با هم رشد نمیکنن ب‌نوبت رشد میکنن میبینی مثلا سال دیگه طلا یکسال بالا نره نوبت خونه میشه خون ...

یعنی خونم یه زمانی رشد میکنه من که ازش قطع امید کردم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
قزوین ک مسکن مهر نداره از اطراف گرفتی ک الان بالای ۱۲۰۰

مهرگان دیگه مهرگان قزوین حالا همون 1200 هم باشه 340 گرم طلام الان 1600 بود حدودا

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
منم ب شوهرم همینو میگم میگم ارزش پولمون روز ب روز داره میاد پایین وام تا۲سال دیگه قسطش هیچی نیس ارزش ...

دقیقاً

خودمونم با وام مسکن که درصد بالایی داره خونه خریدیم ولی پشیمون نیستم

چون دو سال دیگه این قسط گم میشه پولی نیس

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
والا طلام هیچ وقت چنین رشدی نداشت من 12 سال طلا داشتم همیشه خونه یه سر و گردن ازش جلو بود تا من پارس ...

شما که ملک داشتید پس باید محتاط تر  عمل می‌کردید برای سرمایه گذاری ملک شما موقعیت خوبی نداره وگرنه باید گرون تر میشد من اوایل ۱۴۰۰ یه ملک خریدم  برای سرمایه گذاری۶۷۰ تومن الا شده ۵خورده ای تو۳ سال .همون زمانم برای خریدش طلا فروختم .

خب بده اجاره

رهنشو گذاشتم رو پول خونه اجارشم 1800 ماهیه که خیلی نست یه گرم طلام نمیشه

آگه نمی فروختی الان با پول طلاهات می تونستی تو شهر یه خونه خوب بخری ،ولی خب بیخیال کاری که شدهمنم پا ...

آره دقیقا همش میگم اگه نفروخته بودم امسال باهاش میشد تو شهر خونه خرید

مهرگان دیگه مهرگان قزوین حالا همون 1200 هم باشه 340 گرم طلام الان 1600 بود حدودا

من پارسال فروختم مسکن مهرو ۱۲۰۰ الان گرونتره

بعدم میدادی اجاره ۳۰۰میرفت ماهیم اجاره میگرفتی طلامیخریدی

رهنشو گذاشتم رو پول خونه اجارشم 1800 ماهیه که خیلی نست یه گرم طلام نمیشه

فکر کن دزد برده میخواستی چیکار کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
2810