tehran_male_mane مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 806 عنوان خیلی ناراحتم که خونمونو بفروشیم 62 بازدید | 4 پست بخاطر وضع مالی پدرم میگه بریم یه محله پایین تر من عاشق این محله ام واقعا نمیتونم دل بکنم 🙂😭💔 میشه دعاکنید نفروشیم خونه روچه دعایی بخونم؟ چیزی بلدید نذری حاجتی mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍 امروز | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imsprng عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1695 وضع مالی درست میشه اما خونتونو بفروشید ضرر کردید ...هرکاری شده بکن که نکنه اینکارو
tehran_male_mane مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 806 وضع مالی درست میشه اما خونتونو بفروشید ضرر کردید ...هرکاری شده بکن که نکنه اینکارو بخدا من ازخدامه نفروشیم دست من نیس کسی به حرف من گوش نمیده تو این خونه منم رو اوردم به دعا 😭 mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
imsprng عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1695 من که خیلی دخالت میکنم .. جنگ و دعوا شده راه میندازم که یوقت کار بی مورد نکنن خانوادم ..خیلی میترسم ازینکارا تو این اوضاع اقتصاد
imsprng عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1695 بخدا من ازخدامه نفروشیم دست من نیس کسی به حرف من گوش نمیده تو این خونه منم رو اوردم به دعا 😭 باید یه نقشه ای بکشی ..یه فکری کن تا جایی ک میتونی و درتوانته تلاشتو کن