2777
2789
عنوان

کاربری قبلیم نواربهداشتیتونم بود تعلیق شد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 73 پست
خودت روت شد چنین اسمی بذاری؟

دقیقا آخه آدم با این اسم یاد بعضی از مریضی جنسی میفته

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

یکی زده اروق با بوی پیاز بهش میگن بر میخوره

خب من که سندرم تهوع دارم واقعا تهوع میگیرم با دیدن اسمش بعضیا واقعا چرت و پرت میذارن🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا آخه آدم با این اسم یاد بعضی از مریضی جنسی میفته

اره

تازه اومده نفرینم میکنه که نمیگذرم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خودت روت شد چنین اسمی بذاری؟

اره

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

آدم های زیادی خودشونو حقیر کردن برای اینکه بهم ابراز علاقه های متفاوت داشته باشند الا اینکه یکی بخواد نوار بهداشتیم باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خوب اسم کاربریت واقعا خوب نبود

ولی اونم حق نداشت نی نی یار تگ کنه و بهم توهین کنه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

نی نی یارم انگار دلش از هرجایی پرمیشه میاد با ترکوندن کاربریای اینجا خودش و تسکین میده

والا بخدا

ارهتازه اومده نفرینم میکنه که نمیگذرم

شما کردی؟ 

خب کاریت نبود دیگه 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خا میگفتی اسمت عوض بشع این مدت ندیدن؟

اصلا اجازه حرف زدن نداد سریع در عرض ۱۰ ثانیه رفتم هوا

2810