2777
2789
عنوان

کاربری قبلیم نواربهداشتیتونم بود تعلیق شد

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 73 پست
این حرفتون رو کاملا قبول دارمولی خدا رو چ دیدی یه روز برات جوری جبران میکنه که شکرش رو بگید هنوز سنی ...

۳۶ سالمه گلم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خود تحقیر جایگاهت لای پای خانمای نینیسایته؟ بجای اینکه بنویسی دلبرتونم قشنگتونم؟

پرنسستونم👌😎

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

چرا من ی اکانت دیگه داشتم اسمش بود حشریت ریده به بشریت نی نی یار تگ کردم واسم تغییر داد اسمشو گذاش ...

میشناسمت

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

🤣🤣🤣هر لحظه یه چیز عجیب تو این سایت میبینیم😬😬😬

من یهو سر سفره میزنم زیر خنده بقیه میگن خل شدی نمیدونن یاد یکی از هزاران سم اینجا افتادم🤣🤣🤣

۳۶ سالمه گلم

من نمیدونم چ سختی هایی رو گذروندی ولی مطمئنم انشالله خدا برات جبران کنه

فقط امیدوار باش به خدا که بهترین ها رو برات میخواد مث صورت زیبات

خدایی ک من میشناسم بخشنده س 

همونطور که زیبا افریده شما رو از این به بعد هم ردزای زیبا براتون میسازه

من یهو سر سفره میزنم زیر خنده بقیه میگن خل شدی نمیدونن یاد یکی از هزاران سم اینجا افتادم🤣🤣🤣

یکی صبح تاپیک زده .یه سم تراوش کرد وقتی مچش را گرفتیم میگه کاربری دست صد نفره ماله کل خوابگاهه🤣🤣🤣 

سر این حرف من پاره شدم 🥴😬

یکی صبح تاپیک زده .یه سم تراوش کرد وقتی مچش را گرفتیم میگه کاربری دست صد نفره ماله کل خوابگاهه🤣🤣🤣 ...

مگه یه سیمکارت ایرانسل چنده😂🥴

الکی میگفت .پسر بود اصلا تاپیکاش هم الکی میزد

سم زیاده😂