2777
2789
چون ادم خوبی نیستادمای بد هیچیشون نمیشه تا همینطور بدی هاشون و عذاباشون زیاد شهخدا رهاشون کردهولی اد ...

آخه با این فرمون که خدا میره، اونا خودشون رو پیغمبر می بینند و.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه فایده... زندگی ام رو نابود کرده... مگه زندگی رفته ام، بر می گرده.... 😔

میفهمم برا من پیش اومده روزایی که قرار بود قشنگترین روزام باشه رو گرفت ولی مطمئنم این دنیا موقتیه و عذابش تو اون دنیا دائمی

میفهمم برا من پیش اومده روزایی که قرار بود قشنگترین روزام باشه رو گرفت ولی مطمئنم این دنیا موقتیه و ...

می دونی یه نفر که خیلی بد عذابم کرد، بعد مرگش اومد حلالیت بگیره، من هم دلم سوخت و سریع حلالش کردم... میگم چه فایده آخرش که باید حلال کنیم؛ هم حقمون رفت هم زندگیمون... 😔

اینم یادت باشه بخشش از بزرگاست

آره دیگه آخرش باید ببخشیم.... می گم خدا میخواد توبه مون رو قبول کنه تا کارمون رو جبران نکنیم قبول نمی کنه اونوقت بزور از ما میخواد حلال کنیم بدون اینکه طرف حتی ذره ای تلاش برای گرفتن رضایت ما کرده باشه.... 

آره دیگه آخرش باید ببخشیم.... می گم خدا میخواد توبه مون رو قبول کنه تا کارمون رو جبران نکنیم قبول نم ...

ممکنه لیاقت بخشش رو ندارن بعضیا من یه بار طرف رو بخشیدم بدترش رو سرم اورد الان خودش قهره و دو قورت و نیمشم باقیه