2777
2789

ببین...تا وقتی ک نمیدونی قراره آیندت بدون رشته ای ک میخای چطوری باشه ...بیخیال درس نشو

یکم سعی کن رد خودت کار کنی ک اونقدرا سر درس خودتو اذیت نکنی ...ولی اینکه بیخیالش شی نه...واقعا اوکی نیس 

بونوبونویا؟🦘🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
درس کلافم کرده هیچ امیدی ندارم از رشته مزخرف انسانی به جایی برسم ته تهش فرهنگیانه کلاس دهمم

منم انسانیم دوازدهم

تهش فرهنکیان که عزیزم تو فرهنگیانم به راحتی قبول نمیشن تلاش تو این مسیر مهمه

هیچ رشته ای مزخرف نیست گلم لطفا ارزش هیچ رشته ای رو پایین نیارید

منم انسانیم دوازدهمتهش فرهنکیان که عزیزم تو فرهنگیانم به راحتی قبول نمیشن تلاش تو این مسیر مهمههیچ ر ...

دروغ میگم کلی درس چرت و پرت داره حالم از تاریخ بهم میخوره فقط مشکلم با تاریخه با بقیه درسا مشکل ندارم 

منم انسانیم دوازدهمتهش فرهنکیان که عزیزم تو فرهنگیانم به راحتی قبول نمیشن تلاش تو این مسیر مهمههیچ ر ...

چجوری تاریخ رو میخونی من هیچی از تاریخ حالیم نمیشه 

دروغ میگم کلی درس چرت و پرت داره حالم از تاریخ بهم میخوره فقط مشکلم با تاریخه با بقیه درسا مشکل ندار ...

خوب گلم بعصی درسا رو باید بخونی به جایی برسی اینطوری باشه تجربی و ریاصیم باید چرت باشه چون تاربخ داره

مشکلتم اگه تاریخته به خاطر تاریخ قرار نیست کلا چرت و پرت باشه هر کسی با یه درسی مشکل داره که باید کنار بیاد

چجوری تاریخ رو میخونی من هیچی از تاریخ حالیم نمیشه

تاربخ رو یه دور بخون به صورت کلی که بدونی راجب چیا باید درکش کنی که ااستان از چه قراره مثلا راجب پیدایش انسان و اثار هنر و معماری مصر گفته حالا چی گفته گفتا اختراع خط کجا بوده چگونه بوده بعدش که به صورت کلی خوندی بیا به صورت بخون بعدش خط بکش بنویس که یاد بگیری