2777
2789

وقتی باردارم وبه مادرم گفتم برام ویارونه درست کنه 

درست کنه 

وقتی بهش جنسیت بچمو گفتم ذوق کنه 

وقتی فهمید حامله ام خوشحال بشه 

براش باعشق خرید کنه 

ولی همش منت واعصاب خوردی وتحقیر 

هیچوقت منو نفهمید 

حتی وقتی ازدرد ها ومشکلاتم میگفتم درک نمی‌کرد 

وانتطارداشت ....

بهش گفتم چرا برام چیزی نگرفتی گفت مگه شما برای دستشویی ما شیر آلات گرفتین ما چند بارگفتیم دستمون خالیه شیر آلات نداره .....

آخه من چی بگم من چه حرفی بزنم 

بعدشم تلفن روی من قطع می‌کنه 

ومنو نفرین می‌کنه روز خوش نبینی

خانواده ای که باعث شن روانت خراب شه غریبه ای بیش نیستن

بگیرشون ب کتفت عزیزم بفکر بچت باش

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به خودت قول بده تحت هیچ شرایطی پشت بچه ات رو خالی نکنی و درکش کنی کنارش باشی همیشه...از مادر بودن خودت لذت ببر این روزها هم میگذره...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

ببین درکت میکنم 

ب هرحال دلت میخواد اونام اندازه تو ذوق کنن برا بچت

الانم که میبینی اینطور نیستن ولشون کن ازشون هیچ انتظاری نداشته باش

تو خودت و شوهرت برای بچه ت کافی هستین

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
کارمامانت که خیلی بدبوده ولی شمام انتظارنداشته باش وظیفه شوهرته برابچت بخره والااین رسم ورسومات ازپا ...

وقتی همه اطرافیان میزنم سرم 

درحالی که همه مادر خریده 

وحتی مادربزرگ خودم کلی خرید برای همه ماها کرده بود اما اون ...

احترام مادرتو نگه دار هرچی باشه مادرته.

توقعی نداشته باش ازشون چون آرامش خودت به هم میخوره‌در حد توان همسرت برا بچتون خرید کنید و از پدر مادر شدنتون لذت ببرید این روزای قشنگو بااین حرفاخراب نکن

مامان بزرگم اینجوریه خون تودل هممون کرده به هممون تیکه متلک تهمت میزنه نفرینمون میکنه به مامانم وخالم میگه طلاق بگیرید شوهربرچیتونه کلی یه روانی به تمام معناست دروغگو اگ هم خوبی کنه مثلا امروز برا ناهار دعوتت کرد صدبار توچشمت میزنه ومیگه یکماه باید خونه توباشم به بابام تهمت زده بود زن بازه حالا بابام حاجی مداح همه میشناسنش ازش میپرسیم مگه مریضی میگه چون پدربزرگتون فوت شد باید شماهم طلاق بگیرید چندروز پیشم گفت میخام بیام خونت گفتم من و شوهرم باابرو زندگی میکنیم حوصله ادمای پرحاشیه رو نداریم طرف ما نیا چه خوشت بیاد چ نیاد قشنگ توصورتمون بدوبیراه میگه ونفرین میکنه اصلا باید تیمارستان بستری بشه

2810