2777
2789

منظور از جادو دعا و جمبل هست 

چه اثراتی روی زندگیتون داشت؟و برای چه جنبه ای از زندگی جادو گرفتی و اثر کرد؟

ایا تا به حال دعا نویسی پولتو خورده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم سراغ این چیزها نرو

چون جادو و دعا و طلسم انسان رو به بیماری و فقر و بدبیاری وصل میکنه مستقیم از قدرت خداوند طلب کن

و ذکر استغفار زیاد بگو تا گره های کور زندگیت باز بشن

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

2805
گلم سراغ این چیزها نروچون جادو و دعا و طلسم انسان رو به بیماری و فقر و بدبیاری وصل میکنه مستقیم از ق ...

گلم من که مشکلی ندارن خداروشکر تو زندگیم همیشه از خداوند خواستم و بهم داده شد😍فقط برای سرگرمی زدم تاپیک رو

بله عزیزم خدا رو شاهد میگیرم که من و خیلی ها ج گرفتیم

تورو خدا واسه من دعا میکنی؟

به خدات بگو یه نگاه به من کنه و زجرهایی که شوهرم بهم داده واسم جبران کنه

بهش بگو هم شوهرم و اون زن صیغه ای تقاص بدن هم من از حالا به بعد زندگیم خوب باشه

بهش بگو من نیستم پیش بچم که مواظبش باشم خودش مواظبش باشه😭

تورو خدا واسه من دعا میکنی؟به خدات بگو یه نگاه به من کنه و زجرهایی که شوهرم بهم داده واسم جبران کنهب ...

انشالله خداوند سالهای بر باد رفته زندگی شما رو جبران کنه

انشالله خداوند حافظ فرزندت باشه