2777
2789

چقدر خوبه.فدر بدونید 

خیلی قدر بدونید 

خواهرم قرارع اتاقمو مطب کنه پایین هم اتاق منع   من دهتا عروس هلندی دارم ک قرارع زیاد تر بشن   اینا هیچی از خواهرم بدم میاد یک روانی کامله   چیکار کنم ؟ مامانم تا چند وقت پیش می‌گفت وسایلشو میاره پول وام رو بگیره بازرمیره ولی تازگی ها دبگذنمیگه ک بخواد بره   من آواره قرارع بشم باورتون میشه ؟ یک دختر مجرد آواره میشه   اتاق دیگ ای هم نیست یک اتاق خمام هست ک جا نیست برای پرنده هام وکلی وسیله ای ک دارم  

خیلی حالم بده 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂متاهلی خوبه؟😂😂😂😂😂ارامش داری،؟😂😂😂😂😂😂😂مستقلی؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اذه اگه خونواده ی شوهر برن زیر گل متاهلی عالیه

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 
2805
یعنی فکرم کوتاهه؟

اره رویاهای بزرگتری داشته باش واسه خودت 

منم زمانی فکرمیکردم متاهلی بهترینه 

ولی وقتی ک متاهل شدم تازه فهمیدم اصلا اونجور ک فکر میکنی نیست

وقتی ادم متاهل میشه و بچه دار میشه دیگه فقط متعلق ب خودش نیست 

مسئولیت های رو باید قبول کنی ک بعضی وقتا از خودتم خسته میشی

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی فکرم کوتاهه؟

نه عزیزم حرف شما کاملا درسته.

اینا اکثریت فقط میخوان یه چیزی گفته باشن و درک ندارن به سن و شرایط کسی که حرف میزنه توجه کنن.

متاهلی همه این چیزایی ک شما گفتیو داره ولی در برابرش صدها چالش کوچک و بزرگ و متفاوت باید طی کنی‌.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.