2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا نظر بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 71 پست
😕 بنظرم با سیاست رامش کن طلاق نگیر

بچه ننه و دهن بین رام نمیشه..من چن سال کلی سیاست بخرج دادم محبت کردم و شوهرمم نگو نقش بازی میکرده و میگف اوکیه من آدممو شناختم تو رو خانوادمو..باهات بد کردن..ولی یهو رف

مامانش از اونور تحریمش کرد خونمون نمیومد یا دعوت نمیکرد میگف بخاطر زنته هااا دعوت نمیکنم مامان..ترسید مامانشو از دس بده..کلا رف 

بی سیاستی کردی که رفتی و هی حرف از طلاق میزدی ، باید بدی خانوادشون نشون میدادی و شوهرت و وابسته می‌کردید بعد شرایط مالی رو اوکی می‌کردید و از اونجا میرفتی ، تو شوهرت و تنها گذاشتی و کم آوردی اونم خانوادش پرش میکنن و میگن اگه دوست داشت میموند و سازگار نیست ،همیشه این فکر و بکن وقتی میری و کشش میدی به خانواده ها قید اون زندگی رو بزنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی سیاستی کردی که رفتی و هی حرف از طلاق میزدی ، باید بدی خانوادشون نشون میدادی و شوهرت و وابسته می‌ک ...

اونا پرش کردن بهش گفتن تو که شرایط مستقل شدنو نداری پس به زنت بگو نمیتونم هرکی میخواد بمونه هرکیم نمیخواد بره اونم حرفشونو گوش کرد و گفت منم جم کردم اومدم

خونه پدرتونی؟منم تقریبا همینطوره بچه ننه اس مشکلش فقط همینه اونام میدیدن ما خوبیم حسودیشون میشد

اره عزیزم

البته با شوهرمم خونه خودم زندگی میکردیم..

چقد منی🥲مامانش دق میکرد میدید ما اوکییم..شوهر من هیچ دلیلی نداره که بگه صبا فلان جا برام کم گذاشت یا کوتاهی کرد..

مادرشوهر من دعانویسه..خونش میرفتیم با هزار ترفند دعا به خوردمون میداد..چایی میورد با لیوانای مختلف خودش دونه دونه جلومون میزاشت..یکی دیگه برمیداشتی میگف نه اون یکی برا توعه🥲شوهرمم میگف نه مامانم این کارو با ما نمیکنه من بچشم

اره عزیزمالبته با شوهرمم خونه خودم زندگی میکردیم..چقد منی🥲مامانش دق میکرد میدید ما اوکییم..شوهر من ...

منم شب قبلش دیدم یکارایی میکنه روز بعدش جنگ شد مثلا خواست کاری کنه که مستقل نشیم و پیش خودش بمونیم بدتر کاری کرد که جدایی افتاد بینمون شوهرم خیلی هوامو داشت اونام از این سوخته بودن

اره...شوهری که انقد بی مسئولیته یماه و نیم ازم سراغی نگرفتهو بی دلیل فقط بحرف یکی دیگه حرف طلاق زده ...

من قبلا خودم هزار بار بهش میگفتم بیا جداشیم یا طلاقم بده گریه میکرد ولی الان یه شبه اینطور شد..

اره...شوهری که انقد بی مسئولیته یماه و نیم ازم سراغی نگرفتهو بی دلیل فقط بحرف یکی دیگه حرف طلاق زده ...

الان من میخوام خودش بره درخواست بده چقد دیگه بلاتکلیف بمونیم خودش نمیره بنظرت به یکی بگم بره بهش بگه زنت میگه برو درخواست طلاق بده

منم شب قبلش دیدم یکارایی میکنه روز بعدش جنگ شد مثلا خواست کاری کنه که مستقل نشیم و پیش خودش بمونیم ب ...

شوهر ی درصد بچه ننه باشه ها دیر یا زود خانوادش زهرشونو میریزن

برا شوهر بچه ننه هر چقدم محبت کنی یمدت جذبت میشه از اون طرف خانوادش یکم ازش دور شنا احساس خطر میکنه کامل برمیگرده سمت اونا

اگه شما و شوهرت به نتیجه رسیدین مستقل شین باااید پای حرفش میموند..نکه با حرف یکی دیگه زنشو ول کنه!

شوهر ی درصد بچه ننه باشه ها دیر یا زود خانوادش زهرشونو میریزنبرا شوهر بچه ننه هر چقدم محبت کنی یمدت ...

اره اولش حته رفت دونبال خونه..الان بنظرتون بسپارم به کسی بگه بهش زنت میگه برو درخواست بده

من قبلا خودم هزار بار بهش میگفتم بیا جداشیم یا طلاقم بده گریه میکرد ولی الان یه شبه اینطور شد..

ما برعکس بودیم اون همیشه میگف

بنظرم دوست داره فقط تحت تاثیر حرف خانوادشه..پشیمون میشه و به شکر خوری میوفته

خب الانم دشمن شاد شدم دیگه وقتی نزدیک دوماه سراغ زنشو نگرفته ونشسته ور دل اونا دشمن شاد شدم دیگه اون ...

شرایطط مثل شرایط منه ولی من بدتر توام

منم ناراحتم ولی چ میشه کرد

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اونا پرش کردن بهش گفتن تو که شرایط مستقل شدنو نداری پس به زنت بگو نمیتونم هرکی میخواد بمونه هرکیم نم ...

شما از اول قبول کردی بری تو اون ساختمون ،پس باید پی همه چیزو به تن می‌مالیدی، 

2810