2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا نظر بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 71 پست
بچه ننه و دهن بین رام نمیشه..من چن سال کلی سیاست بخرج دادم محبت کردم و شوهرمم نگو نقش بازی میکرده و ...

مال منم دهن بینه میگه نیستم ولی هست خیلی هم هست مردم غیر مستقیم تاثیر روش میزارن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

الان من میخوام خودش بره درخواست بده چقد دیگه بلاتکلیف بمونیم خودش نمیره بنظرت به یکی بگم بره بهش بگه ...

شما پیام دادی و جوابی نداده

پس میدونه حرف شما چیه..لزومی نداره کسی بره اینو بهش بگه وقتی خودت گفتی بهش

اون هیچ وقت نمیره..

درخواست نفقه بده..و اینکه درخواست خونه مستقل بده

من با وکیل صحبت کردم قبلا..گف قانون بهش میگه باید خونه مستقل بگیره و کنار خانوادش نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم دهن بینه میگه نیستم ولی هست خیلی هم هست مردم غیر مستقیم تاثیر روش میزارن

گردن گیرشونم کار نمیکنه..شوهر منم قبول نمیکرد دهن بینه

ولی ما۹۹درصد دعواهامون بخاطر دهن بینی آقا و پرکردن مامانش بود

گردن گیرشونم کار نمیکنه..شوهر منم قبول نمیکرد دهن بینهولی ما۹۹درصد دعواهامون بخاطر دهن بینی آقا و پر ...

دقیقا مال منم میگه مگه کسی جرات داره دخالت نکنه نمیدوست زیر پوستی دارن پرش میکنن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

ما برعکس بودیم اون همیشه میگفبنظرم دوست داره فقط تحت تاثیر حرف خانوادشه..پشیمون میشه و به شکر خوری م ...

من هزار بار بهش گفتم بیا جدا شیم طلاقم بده حتی جامو جدا میکردم😐 گریه میکرد  فقط که دوستت دارم وفلان..والان تغییر کرد همه چی

مستقل هم نمیتونیم بشیم خب باید حداقل درخواست بده که تکلیفمون مشخص شه

چرا نمیتونین؟شرایط مالی شو نداره؟

اگه میدونی نمیتونه خونه بگیره خب باید کنار بیای دیگه..یام بری از حق و حقوقت بگذری جدا شی

از لحاظ قانونی مرد باید ی خونه مستقل برا زن بگیره..میتونی اینجوری توو فشار بزاریش..اون مجبورا بیاد برا توافق

من هزار بار بهش گفتم بیا جدا شیم طلاقم بده حتی جامو جدا میکردم😐 گریه میکرد فقط که دوستت دارم وفلان ...

اصلا خوب نیس

انقد گفتی دیگه اعتمادی نبوده که ته ذهنش میگفته فقط بفور طلاقه..یروز جدا میشه

شوهرم انقد بمن گفته بود من میدونستم بالاخره میشه..کم کم خودمو آماده کرده بودم

اصلا خوب نیسانقد گفتی دیگه اعتمادی نبوده که ته ذهنش میگفته فقط بفور طلاقه..یروز جدا میشهشوهرم انقد ب ...

هربحث ودعوایی چ باخونوادش چ باخودش میگفتم جدا شیم بهتره نه بچه داریم‌ نه چیزی پس جدا شیم حتی یه زمانی اصرار میکرد واس بچه دارشدن

2810