2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا نظر بدین خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد این مدت سراغ نگرف کینه گرفتم ازش اختلاف من باخونوادش بود ولی اون سریع یادش رف یه روزی زن داشت ...

مال من از این بدتر بود

بیخیال بابا خودتو اذیت نکن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2805
مال من از این بدتر بودبیخیال بابا خودتو اذیت نکن

البته من این نه دست بزن داره نه شکاک ن معتاد کوچیکترین بی احترامی هم تاحالا بهم نکرده،فقط دهن بین وبچه ننه هس خونوادش هم ازخداشون بود من نباشم

خب شما میخوای چکار کنی گلم اختلافتون سرچی بوده

خانوادش هی پرش میکردن..آخر سرم رفت پیش همون مامانش..

مامانش گفته طلاق و ایشون اطاعت کرده..حالم که داغونه بخاطر حرف اونا منو کلا کنار گذاشته..لاقل نکرده به خودم بگه جدا شیم..یهویی رفت

من حق طلاق دارم..اون میخواد همه کارارو من انجام بدم و پول خرج کنم..و مفتی مفتی طلاق بگیرم و اون وکیل اینا نگیره یا توو زحمت نیوفته بیاد دادگاه

مهریه هم که میگه هیچی ندارم و نمیدم چیزی..

قراره برم اقدام کنم برا مهریه و با وکیل صحبت کنم

تو یه خونه ایم همش بحث ودعوا داشتیم تا فهمیدن میخوایم مستقل شیم شر به پا کردن شوهرم هم سریع جا زد

بنظر من الان یکم عصبانی هستی وقتی اختلافتون سطحیه خودتو دشمن شاد نکن اتفاقا زندگیت جمع کن روشونو کم کن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

خانوادش هی پرش میکردن..آخر سرم رفت پیش همون مامانش..مامانش گفته طلاق و ایشون اطاعت کرده..حالم که داغ ...

خونه پدرتونی؟منم تقریبا همینطوره بچه ننه اس مشکلش فقط همینه اونام میدیدن ما خوبیم حسودیشون میشد

بنظر من الان یکم عصبانی هستی وقتی اختلافتون سطحیه خودتو دشمن شاد نکن اتفاقا زندگیت جمع کن روشونو کم ...

خب الانم دشمن شاد شدم دیگه وقتی نزدیک دوماه سراغ زنشو نگرفته ونشسته ور دل اونا دشمن شاد شدم دیگه اونا الان خوشحال شدن چون دقیقا همینو میخواستن

2810