2777
2789

من نامزدم چهار ماهه 

احساس میکنم خسیسه چون یه بار منو برده بیرون یه آب ام نگرفت برام یا یه بار با زبون خودم گفتم برام رژ لب بگیر نگرفت گفت روم نمیشه😑

شما تو دوران نامزدیتون چقد براتون خرج می‌کرد خودتون پول میخاستین یا خودش میداد؟

چیکار کنم با این آدم واقا؟حرص میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

آجی از چیزای کوچیک شروع کن برات بگیره مثلا از یه ریمل یا پنکک یا کرم پودر و برو بالاتر

بهش سفارش کن حتما بگیره یا یجوری لوس کن خودتو و با مظلومیت بگی بهش میخره حتما

قبلش یه تعریفی ازش بکن بدرد این بخوره مثلا قربون مرد لارجم برم من یا یه همچین چیزی

آجی از چیزای کوچیک شروع کن برات بگیره مثلا از یه ریمل یا پنکک یا کرم پودر و برو بالاتربهش سفارش کن ح ...

دستوری حرف بزنی زورش میاد و میخواد ثابت کنه که حرف خودشه ولی با زبون نرم میشه مار رو از سوراخ اورد بیرون

آجی از چیزای کوچیک شروع کن برات بگیره مثلا از یه ریمل یا پنکک یا کرم پودر و برو بالاتربهش سفارش کن ح ...

بهش گفتم یه رژ  به سلیقه خودت برام بگیر هزااااارو یک بهونه اورد

واقا به خودت بیا

ممنون بابت تلنگرت

باز تجربه ای از گذشته داری بگو

به عنوان کسی که مستقل نشدی و درس نخوندی

بنظرت که چه حرکتی بزنم در دوران زندگی تو خودت به اون فانتزی دوران نوجونیت رسیدی همه دخترا یه سری رویا ها دارن اخه تو اون سن

کنکوریم😐💀

خیلیا درآمد بالا دارن ولی خسیسن خیلیا درآمد معمولی ولی دست و دلبازن این چیزا خیلی به درآمد ربطی نداره،یکی تو همین نی نی سایت میگفت دوست پسرش حقوقشو کامللل میده دستش یبار بهش نداده قهر کرده بعد من پارتنرم گفت وای دخترا موندن بری رستوران حسابشون کنی اه اه واقعا که هرچند درآمدش بالا☹

2810