2777
2789
عنوان

زندگی نکبتی که من کیلو کیلو ریدم توش

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 18 پست
سعی میکنم معطل اینو اون نباشم ولی نمیشه آدم برونگرایی هستم دوست دارم با بقیه باشم هرچقدر سعی میکنم د ...

چرا درونگرا شی 

برون‌گرا خیلیم خوبه

منم برون‌گرام

درکت میکنم

برو باشگاه انقدر خوبهدحداقل دوساعت اونجا بزن و برقص و بگو بخنده

روحیت خیلی عوض میشه

آها ممنونامتحانش میکنم تا بی احساس و درونگرا بشم و کلا پشت کنم به همه آدم های اطرافم

نمیدونم چطوریه ولی خب تا الان که همش شکست خوردم اگه کتاب عوضم کنه خوبه فقط امیدوارم جواب بده اگه نده کلا بدبختم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو بی جا میکنی میری سمتش یک ذره به خودت برس اون باید تو کف تو باشه برسه از کار بیاد ناز و نوازشی ...

چی بگم والا... خودمم کمی احمقم دیگه همش دوست دارم با دیگران باشم چون خیلی برونگرا و احساساتی هستم همش دارم اذیت میشم دلم میخواد یکبار برای همیشه خودمو بی احساس و درونگرا کنم و پشت کنم به همه یه زبون دراز براشون در بیارم 

چرا درونگرا شی برون‌گرا خیلیم خوبهمنم برون‌گرامدرکت میکنمبرو باشگاه انقدر خوبهدحداقل دوساعت اونجا بز ...

نمیدونم چی بگم سعیمو میکنم ولی دلم میخواد یه درونگرای بی احساس باشم تا کلا پشت کنم به آدمای اطرافم

2805