2777
2789
عنوان

دوستان میخوام حس شیشمو امتحان کنم چند وقته هیچی میگم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 132 پست
به به🤣🤣بخدا شغل خوبیه پول توشه لامصب😂قبل اینکه بری سراغ شغل جدید رنگ لباس منو بگو تا تایید کنم بر ...

😆 نه بابا به اونم گفتم بار اولمه شاید خوب در نیاد ولی شانسی درست بود ، فکر نکنم مال تو رو درست بگم ، البته اگر برم سراغ این شغل یه جوری میگم که پنجاه پنجاه باشه و جوابم ابهام دار باشه مثلا بهترین کار ، میرم برای تعیین جنسیت بچه ، میشم فالگیر میگم اول کار نصف وجه رو واریز کن بعدش که درست در اومد بقیه هم بده اگر درست نبود پول رو بر میگردونم بهش البته اجرت میگیرم ، یه چیز پنجاه پنجاهه و پول زیاد میاد توی دستم 🤝🏻😅تو رو هم میبرم  ( هر چند وجدانم نمیزاره و نمیرم سمتش ) ولی بزار توی پست بعدی حدس بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به🤣🤣بخدا شغل خوبیه پول توشه لامصب😂قبل اینکه بری سراغ شغل جدید رنگ لباس منو بگو تا تایید کنم بر ...

ببین می‌دونم که آدم عاقل و سنگینی هستی توی جمع ولی اگر با کسی صمیمی بشی و هم فازت باشه باهاش راحتی و میخندی و مسخره بازی در میارین ، ولی باتوجه به این موضوع شاید هم لباسای رسمی داشته باشی هم لباسی که راحت باشه ولی ظاهرش خوبه پس تو خوش سلیقه ای ، شاید هم پیگیر درست باشی و تلاش کنی برای چیزی، نمی‌دونم چقدر درسته ولی این درست چیزیه که فکر میکنم  دغدغه زندگیت باشه 🤷🏻 رنگ لباست هم سرمه ای ، نارنجی ، سفید با ترکیب یه رنگ دیگست یا توی لباست سبز یا قهوه ای هم هست 

😆 نه بابا به اونم گفتم بار اولمه شاید خوب در نیاد ولی شانسی درست بود ، فکر نکنم مال تو رو درست بگم ...

وااااییییی😂😂😂😂

ماشالا ذهن خیلییی خلاقی داریااا😂❤️

خیلی فکر خوبیه 

آره هروقت شروع به کار کردی منم میام با پولش میریم ترکیه دور دور😂😂💔

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

ببین می‌دونم که آدم عاقل و سنگینی هستی توی جمع ولی اگر با کسی صمیمی بشی و هم فازت باشه باهاش راحتی و ...

آره دقیقا همینطوریه که گفتی 

بابا دمت گرم😍😅❤️

لباسمم قرمزه سفیدم داره داخلش که اشاره کردی بهش🤝🏻😅

وااااییییی😂😂😂😂ماشالا ذهن خیلییی خلاقی داریااا😂❤️خیلی فکر خوبیه آره هروقت شروع به کار کردی منم م ...

😎😉 آها باشه حتما رفتیم توش میگم بیا وسط ، باشه ترکیه هم بریم بعد ترکیه هم بریم ایتالیا دور دور 😁😍 ولی اگر یه شغل خوب پیدا کردم ؟ بهت خبر میدم بازم بریم دور دور به حساب من 

[QUOTE=361462914]😎😉 آها باشه حتما رفتیم توش میگم بیا وسط ، باشه ترکیه هم بریم بعد ترکیه هم بریم ایتالیا دور دور  ...[/

وای آخ جوووون😁😍

پس ایشالا یه شغل خفن پرپول پیدا کنییی😅❤️

آره دقیقا همینطوریه که گفتی بابا دمت گرم😍😅❤️لباسمم قرمزه سفیدم داره داخلش که اشاره کردی بهش🤝🏻😅

خصوصیاتت رو از روی روانشناسی رفتارت گفتم ولی لباس رو از روی حس ، خب پس همون پنجاه پنجاه برم سراغ فالگیری ( البته فعلا نه بهت میگم کی 🤑🤑)

[QUOTE=361462914]😎😉 آها باشه حتما رفتیم توش میگم بیا وسط ، باشه ترکیه هم بریم بعد ترکیه هم بریم ای ...

دعا کن برام ، منم تلاشمو میکنم هر چی خدا خواست و داد بهم ، منم توی اون کار سنگ تموم می‌زارم و زحمت میکشم تا پول جمع کنم بریم مسافرت

خصوصیاتت رو از روی روانشناسی رفتارت گفتم ولی لباس رو از روی حس ، خب پس همون پنجاه پنجاه برم سراغ فال ...

شروع میکنیم با نام و یاد خدا 

علی برکت الله😂😂

دعا کن برام ، منم تلاشمو میکنم هر چی خدا خواست و داد بهم ، منم توی اون کار سنگ تموم می‌زارم و زحمت م ...

عزیزممم ان شاء الله😁😍❤️