2777
2789
عنوان

دوستان میخوام حس شیشمو امتحان کنم چند وقته هیچی میگم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 132 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوجه، کباب؟😂

آفرین ، بر طبل شادمانه بکوب پیروز و   مردانه بکوب برخیز و پرچم را ببر بر  در خانه بکوب 🥳👻🌹

ببخشید ممکنه دلتون بخواد ولی بله هم کوبیده هم جوجه هم چنجه 🤌🏻

رنگ لباسم؟😂

بزار منم یه چیزی بگم با اینکه تا به حال امتحان نکردم و می‌دونم اشتباه میشه ، شاید لباست آستین بلنده یا شایدم بافت ولی رنگش ممکنه طوسی یا سبز یا آبی باشه ؟ 

نوش جونتونننننن😂😂❤️

ببخشید عزیزم نمیتونم پیامتو ریپلای کنم😐💔

قبل اینکه بگم لازانیا 

چون عاشق کبابم میخواستم بگم کبابببب ولی ذهنم لازانیا اومد😅😅

خوش بگذره بهتون عزیزممم❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

کجا رفتی پروکاریوت جان ، ما تکامل یافتیم شدیم یوکاریوت بر طبق نظریه اندوسیمبیوسیز

🤣🤣🤣🤣 شما تکامل یافتید ولی من به قوت خودم باقیم😁❤️

نوش جونتونننننن😂😂❤️ببخشید عزیزم نمیتونم پیامتو ریپلای کنم😐💔قبل اینکه بگم لازانیا چون عاشق کبابم ...

ممنونم ماچ بهت 🌹🌼راستی منم امتحان کردم رنگ لباسشون رو خواسته بودن درست گفتم ، ولی اضافی گفتم آستین بلند که این اشتباه بود ، اگر شغل گیرم نیومد می‌خوام برم فالگیری 😝😝

ممنونم ماچ بهت 🌹🌼راستی منم امتحان کردم رنگ لباسشون رو خواسته بودن درست گفتم ، ولی اضافی گفتم آستین ...

به به🤣🤣

بخدا شغل خوبیه پول توشه لامصب😂

قبل اینکه بری سراغ شغل جدید رنگ لباس منو بگو تا تایید کنم بری سمتش یانه😂😂😂❤️

2810