2777
2789

من ساعت ۷ بیدارشدم تخمرغ اپز کردم همسرم بخوره .لباس ریختم لباسشویی .. سکو حیاط سرویس حیاط رو شستم درختارو اب زدم سرحال شن .بعد لباس پهن کردم ..واسه همسرم ناهار رژیمی گذاشتم(خودم ناهار دیروز بود))کل خونه رو جارو زدم لباس مامانم برش زدم بعد بدوزم ..دخترمو بیدارکردم حموم دادم .چندکیلو انارو دون کردم ابش گرفتم ..الانم ناهار خوردم دراز کشیدم ..عصرم میخوام لباس خودم برش بزنم روش رو با سنگ و ملیله کارکنم انشالله ..حالا شما بگید

هیچی رفتم بیرون یکم راه رفتم داشتم گریم میگرفت دویدم اومدم خونه دیدم گربم رو زمین پیپی کرده بیشتر گریم گرفت الانم نشستم رو تخت 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت ده اینا با همسرم پاشدیم همسرم چایی گداشت من هی قلط خوردم تو جام همسرم بهم چندتا جمله کرمانجی یاد داد یع ماچ گرفتم ازش پاشدیم چای دم کرو تا خواست صبحونه بخوره دید نون خرابه رفت نون گرفت از مغازه عمو کیگم گرفت با چایی خوردیم برنجشو کخ دیشب گذاستم گرم کردم با تن ماهی ریختم ظرف ببره سرکار اشغالارم دادم سر راه ببره موهامو چند دیقه پیش شونه کردم اللنم لاک زدم منتظرم خشک بشه 

2805
ساعت ده اینا با همسرم پاشدیم همسرم چایی گداشت من هی قلط خوردم تو جام همسرم بهم چندتا جمله کرمانجی یا ...

بسیار عالی خسته نباشی .‌من هیچوقت لاک نزدم تا زدم یه ساعت بعد پاکش کردم  

برنامم اینه یکم نت گردی کنم جارو کنم خونه رو گردگیری اهنگ بزارم برقصم لباسا باید شسته شن و شام بزارم

وایی من همه اینارو زود زود انجام دادم ک عصر کار نکنم   ..جلو جلو خسته نباشی 

من از دیشب غذا دارم دوش گرفتم فقط برم بیرون تا شب .خونه هم که کثیف نیس

کدوم شهری؟؟من دلم بیرون ی جای دنج مثل شمال میخواد بارون بیاد ولی جنوبم فقط گردو خاک میاد   

وایی من همه اینارو زود زود انجام دادم ک عصر کار نکنم ..جلو جلو خسته نباشی

مرسی گلم اخه من کارارو تقسیم میکنم مثلا دیروز داخل کابینتارو دستمال کشیدم وسایلارو شستم گلدونارو تقویت کننده دادم حموم رفتم اللنو نبین خوش خوشانمه کار در منزل انجام میدم سفارشام تموم شده فعلا چندروز دیه که برسه واویلاس دیه وقت لیوان شستنم ندارم خخخ

2810