2777
2789
عنوان

خانما از صبح تاحالا چکارا کردین بیاین بگید خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
مرسی گلم اخه من کارارو تقسیم میکنم مثلا دیروز داخل کابینتارو دستمال کشیدم وسایلارو شستم گلدونارو تقو ...

منم تقسیم میکنم ماشالله دخترم یه تنه میتونه تو ی دقه همه حا رو بهم ریخته کنه..چه کاری انجام میدی تو خونه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ولی زرنگ نیستممم .دوس دارم صبح یکم زودتر بیدار بشیم کلاس زبان ثبت نام کنم کارکنم بیشتر به خودم و ...

انشالله بتونی عزیزم .منم قبلا ساعت ۱۱ بیدارمیشدم ..ولی چندوقته زود بیدارمیشم کل کارام سر وقت انجام میشه سرحالترم 

نه ولی زرنگ نیستممم .دوس دارم صبح یکم زودتر بیدار بشیم کلاس زبان ثبت نام کنم کارکنم بیشتر به خودم و ...

تایپیکاتو دیدم مثه منی که دخمل توام یه کار خونگی پیدا کن تو خونه هم درامد داری هم راحتی برنامه بریز با پولات چی بخری کجاها سفر میخاین برین خریدایه یه ماهتو بنویس چیا باید بخرین سریال دان کن با همسرت ببین هرماه یه دونه غدای جدید یاد بگیر حداقل یه روز از ماهو باهمسرت برین بگردین به ارزوهات رویاهات فک کن بعد ببین چجوری میتونی بهشون برسی من یه سرگرمی ام دارم دیواره میرم مبگردم ببینم خونه چنده دکوری چیا گذاشتن مدلایه مبل و خخ

2805

من تا 11خواب بودم پاشدم ظرف شستم صبحانه خوردیم کمی با پسرم بازی کردم 

الان هم می‌خوام لباسهای دخترم تو کمد بچینیم آخه تااخر ماه به دنیا میاد 😍

شام و ناهار مون هم یکی میشه ساعت شش عصر که شوهرم جدیدا آشپزی یاد گرفته میخواد مرغ درست کنه😅

منم تقسیم میکنم ماشالله دخترم یه تنه میتونه تو ی دقه همه حا رو بهم ریخته کنه..چه کاری انجام میدی تو ...

لیوانای خام میارن متالایز میچسبونیم بهشون یا پکای تولد بشقاب لیوان جعبه های پاپ کورن