2777
2789
عنوان

فکرمیکردم شوهرم خیلی پاکه تو چشم هیچ زنی نگاه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 210 پست
شاید از مجردی میدیده عادت شده براش نه اینکه شما جذاب نیستی .

ای بابا خواهر انقد از من تعریف میکنه همیشه میگه فدای زن خوشگلم بشم ولی من الان حس‌ میکنم برای اینکه از عذاب وجدانش کم بشه میگفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دیدم فیلم سوگر ربطی به گاکی طرف نداره... چون یه اعتیاده.

موضوع مهمی هست ولی تو انقدر حساس نشو چون احساست به عقلت غالب میشه نمیتونی تصمیم درست بگیری 

تو لمه شوهرتو ازهمه بیشتر میدونی با سیاست از زبونش بکش بیرون و باهم صحبت کنید دربارش... عین یه بچه که میخوای بدونه چیکار کرده... بعد بازبودن از سرش بنداز 

چندتا حدیث هم بهش بگو تا از خدا بترسه

باز اتفاق خاصی هنوز بیوفتاده میتونی به راحتی بدووون دعوا جلو بگیری

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
ازمن ب تونصیحت ب هیچ مردی نمیش اعتمادکرد😥منم مشکلی مثل توروداشتم روانی شدم ولی این فیلم مستهجن نگاه ...

وا پس چرا با تو ازدواج کرده اگه سفید دوس داشت

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن

خب ممکنه همسرت نیاز ج ن س یش خیلیییی شدید باشه اشکال نداره که نگاه کرده درکش کن و هنگام رابطه با شما مطمعن باش به هیشکی فکر نمیکنه ببخشش به روش نیار و برعکس بیشتر به فکر نیازهای ج ن س یش باش براش بیشتر دلبری کن

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍
گناه ک هست خیانتم هست چون داره خصوصی ترین جای زنای دیگرو نگاه میکنه و با فکر اونا با زنش رابطه برقرا ...

خیلی زشته باهاش صحبت کن بگو گناهه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
خدا لعنتشون کنه ف ی لتر شکنارو اوردن تو گوشیای مردم ما قبل این فی لترینگ هیچکدوم نداشتیم تو‌گوشیمون

گوشی های سامسونگ یه قسمتی رو دارن به اسم جستجوی ایمن 

اون فعال باشه چیزای بد و براش نمیاره 

من یه مدت گوگلم اینجوری شده بود هیچیو باز نمیکرد به سختی در ستش کردم 

شما هم برو فعالش کن تا یه مدت پیدا کنه درستش کنه نمیتونه تو گوگل ببینه

خودتو دوس داشته باش❤️
2810