2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم ک واسه من مهم نیست تو باور کنی یا ن مسخرت هم نیستم ک هرچی گفتی بگم چشمباور میکنی بکن نمیکنی گزا ...

گندت در اومد جوجو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

ممنون گلم پس کاش تاپیکای جنحالیشون هم تعطیل نشه تا برا همیشه بمونه و همه بشناسنشون

نمیکنیم که تو لیستشون بمونه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2805
مهدس رادمان یه جوجه بلد نیست درست کنه، 😂

مدیر عامل باید فقط دستور بده آخه🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کوری چشم هرکس ک نمیتونه ببینه😏😁

کور اونه که همه چیش فیکه

انقد بدبخته تو رویا زندگی میکنه😉

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا سفسطه میکنی جانا یعنی شما برای نهار تو اون محیط بودی و فقط یدونه عکس گرفتی ؟؟ یه عکس دیگه از همو ...

بقرآن قسم همین ی دونه رو گرفتم

بقرآن قسم خوردم دیگ بالاتر از قرآن ک نیست

جواب ابلهان خاموشیست💛

گفتم ک واسه من مهم نیست تو باور کنی یا ن مسخرت هم نیستم ک هرچی گفتی بگم چشمباور میکنی بکن نمیکنی گزا ...

آخه از زیر پتو داری کامنت میزاری از ماشین چطور عکس بدی؟

بعضی کاربرا درک نمیکنن از همون پتو عکس بده

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_1 @niniyar_5 نی نی یار ی سریا تو این تاپیک دارن شلوغ بازی درمیارن ...

بمولا که تو خودشی 🤣🤣🤣

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

2810