2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم ولی همش دلتنگ‌شوهر سابقم میشم 😔😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 61 پست

به علت جداییت فکر کن آروم‌ میشی حتما ی دلیل محکم داشتی ک جدا شدی دیگه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

عزیزم چون ته ذهنت امیدداری که بهش برمیگردی و اون هم به یاد تو ....درحالی که الان برعکس زندگی زناشوییت باید رفتار کنی و به مغزت فرمان بدی که اون برای همیشه رفت و دیگه هم قراره نباشه و فقط و فقط به بدی ها و دلیل جداییت فکر کنی ...

ی روز برای این عشق از دست رفته حسابی عزاداری کن ، جیغ بزن، چیزی بشکن تا تخلیه بشی و بعداز اون مغزت را تو دستت بگیر و نذار بیراهه بره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نتونستم مینا...اصلا نمیتونم برم تو رابطه

اینجوری خودتو ایندتو خانوادتو داغون میکنی 

دیدی ک وقتی همسرت پیامم میداد هنوز توروهم مقصر میدونست 

هنوز منتظر بود تو بگی اشتباه کردم 

پس این مرد تغییری نکرده 

برو دنبال زندگیت با ادم خوب اشنا شو دوباره عاشق شو

مینا قری هستم
چندباری رفتم اما اونم درکم نکرد و همش میگفت فراموش کندرصورتی ک من گیر کردم...

درمانگر eft اگه پیدا کنی خیلی خوبه

درمانگر با رویکرد هیجان مدار

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم چون ته ذهنت امیدداری که بهش برمیگردی و اون هم به یاد تو ....درحالی که الان برعکس زندگی زناشویی ...

انقدر از این کارا کردم انقدرررر

حتی موقعیتش پیش اومد برم تو رابطه اما نتونستم 

طرف ی کلمه محبت امیز میخواست بگه من یاد گذشته میوفتادم  ک اونم این حرفارو میزد و گریه ام میگرفت😔

اینجوری خودتو ایندتو خانوادتو داغون میکنی دیدی ک وقتی همسرت پیامم میداد هنوز توروهم مقصر میدونست هنو ...

خانوادم اطرافیانم حتی خود همسر سابقم فکر میکنن من عالی لم و هیچیم نیست و حالم خیلی خوبه

ولی کسی از درون من خبر نداره...

ولی اون هم اگر حالش این بود منتظر اشتباه کردم گفتن من نمیموند 

اون راضیه پس‌...

من با خانمهای مثل شما در دنیای حقیقی زیاد برخورد داشتم که اکثراً هم نتیجه لجبازی و یکدندگی زن هست .

خیلی خوب گفتید، لجبازی و به اصطلاح خودشون رو کم کردن، خیلی از زندگی ها رو به بن بست می رسونه حتی زن و شوهرهای تحصیل کرده. تو زندگی مشترک کوتاه آمدن و گذشت، کلیدموفقیت و خوشبختیه

چند وقت پیش میگفتی واسطه میفرسته خب قبول میکردی

ببین وقتی یکسال تمام ی زنگ به من نزد و تا طلاق پیش رفتیم خب من حرفم این بود چرا الان؟

مگه اونموقع نمیدید داره همه چی تموم میشه 

2810