2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم ولی همش دلتنگ‌شوهر سابقم میشم 😔😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که جدا شدی و دو سال گذشته، خیلی بهتر، روشن تر و منطقی تر میتونی به گذشته برگردی و بهش فکر کنی و خودت و رفتارهاتو قضاوت کنی. اگه به این نتیجه رسیدی که با خودخواهی و لجبازی زندگی رو خراب کردی و اون ایراد اساسی قابل تاملی نداره و خودت هم عزم جدی برای اصلاح داری، با یک بزرگ تر عاقل و دلسوز مشورت کن. شاید بتونید دوباره با هم زندگی کنید.

حس میکنم مزاحمم براش ...اون سعی کرد نزدیک بشه اما وقتی دید من میترسم ازش گفت فکرای بد میکنی و دیگه ر ...

اونم حال شما رو داره شایدم مثل شما فکر میکنه. یه فرصت دیگه به هم دیگه بدید از طریق واسطه باهم آشتی کنید.خدا خودش هر چی که خیره همونو نصیبت کنه گلم

اونم حال شما رو داره شایدم مثل شما فکر میکنه. یه فرصت دیگه به هم دیگه بدید از طریق واسطه باهم آشتی ک ...

ممنون قشنگم 

اما اون خیلی وقته نیست فک کنم رفته باشه تو رابطه...

من؟

بله 

موقع جداییتون دنبالتون میکردم

از نظر من همسرت هیچوقت دوست نداشته

این رو اگر باور کنی حالت خوب میشه

فکر این باش زندکیت رو طوری بسازی که گذر زمان همسرت و خیلی از اطرافیانت با دیدن توانایی ها و قدرتت حسرت بخورن 

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

چن وقت بود، نبودی هانده جون.... خوبی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بله موقع جداییتون دنبالتون میکردماز نظر من همسرت هیچوقت دوست نداشتهاین رو اگر باور کنی حالت خوب میشه ...

پس چرا اون همه سختی کشید تا به هم برسیم😔

چرا طوری رفتار میکرد که فکر کنم دوسم داره چرااا الان زنگ میزنه میگ دلم برات تنگ شده و....

پس چرا اون همه سختی کشید تا به هم برسیم😔چرا طوری رفتار میکرد که فکر کنم دوسم داره چرااا الان زنگ می ...

الان اگر میگه دوستت دارم برای معلق نگه داشتنته و اینکه ازدواج نکنی

اگر دوست داشت نمیذاشت جدا بشین

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
2810