2777
2789
عنوان

چطور با کسی صمیمی نمی شید

111 بازدید | 18 پست

اگه نخوان با کسی صمیمی و خودمونی بشید و بخوان رابطه تون رسمی باشه باهاش چطور برخورد میکنید؟

من خودم بهش میگم فلانی خانم

وقتی میبینمش خیلی ازش دور میشینم

اگه بیاد کنارم جوابشو خلاصه و سرد با بله خیر میدم

راهکار دیگه دارید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من اینجور آدما هارو فیس و افاده ایی میدونم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
2805
بیشتر از این مگه مستقیم بهش بگی وگرنه در همین حد طرف باید بفهمه دیگه !

طرف خیلی رو داره.بخاطر اینکه کارش راه بیفته باز بهتون نزدیک میشه.فامیله و نمیخواین مستقیم بگین دلخور بشن.چی میکنین

چشمای سرد

صورت بی حالت

لبخند نزدن

سرد و تک کلمه ای جواب دادن

اگ پیام داد، جواب ندادن🌝

اگ خواست ی بحثو شروع کنه سکوت میکنم و وقتی ازم نظر خواست تک کلمه ای جواب میدم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

با لبخند و کوتاه جواب میدم 

اگر دعوت کنه خونه یا بیرون میگم‌ ایشالا بعدا سر فرصت

در مورد مسائل شخصی و کاری نمیپرسم . اگر بپرسه جواب کوتاهی میدم که مفهومش اینه نمیخوام در موردش حرف بزنم 

اگر آی دی یا چیزی از روابط مجازی بخواد نمیدم

تو مهمونی در حد سلام علیک صحبت میکنم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

طرف خیلی رو داره.بخاطر اینکه کارش راه بیفته باز بهتون نزدیک میشه.فامیله و نمیخواین مستقیم بگین دلخور ...

نمیدونم والا ! منم همون کارهایی که شما گفتین رو میکنم و تا جایی که بشه دیدارهامون طوری تنظیم بشه که کمتر ببینمش یک مدت بگذره خودش از رو می‌ره 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
همه این کارارو میکنم.شمارم هم نداره اصلا.دیگه چی کنم که بفهمه

خب پس دیگ ی ذره تندی لازمه

میتونی تیکه انداختن ام امتحان کنی،این مورد حقیقتن برا من خیلی کاربرد داره،رو ی نفر امتحان کردم دیگ دست از سرم برداشت

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
2810