2777
2789
عنوان

چطور با کسی صمیمی نمی شید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 18 پست

تاپیک قبلیتو خوندم 

باید روی همسرت کار کنی 

ببین‌ من خونه ی مادرهمسرمم بدون دعوت رسمی و مشخص نمیرم . چه برسه خواهرهمسرم . اونم باید زمانی باشه که وقت و شرایط من و همسرمم مناسب باشه 

مثلا مورد بوده مادرهمسرم مهمونی داشتن و همسرم کشیک بودن ، من دعوت رو قبول نمیکنم و نمیرم 

مثل مهمون برو و بیا 

کنار همسرت بشین 

سبک پا نباش 

تو بحث ها شرکت نکن

سکوت کن

و کم برو 

هروقت هم گفت میخوام بیام بگو ایشالا خودم دعوت میکنم . الان دارم میرم جایی . یا کاری دارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تاپیک قبلیتو خوندم باید روی همسرت کار کنی ببین‌ من خونه ی مادرهمسرمم بدون دعوت رسمی و مشخص نمیرم . چ ...

من در راستای همون صمیمی نشدن شمارمو بهش ندادم و رابطه تلفنی باهاش ایجاد نکردم

الان شمارمو بدم بگم میخواین تشریف بیارین با خودم هماهنگ شین بهتره یا همینطوری بدون شماره بریم جلو و با همسرم هماهنگ شه به همسرم بگم بپیچونش که البته اونم خیلی موفق نیست تو این کار

میترسم بهش شماره یدم بدتر صمیمیت ایجاد کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من در راستای همون صمیمی نشدن شمارمو بهش ندادم و رابطه تلفنی باهاش ایجاد نکردمالان شمارمو بدم بگم میخ ...

تلفن خونه رو نداره ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2805