2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 83 پست
یکی بد بوده چرا همه رو گرفتی زیر رگبار ؟

من ب عنوان دانشجو سال۵حرف ایشونو تایید میکنم واقعا هممون ی گوهیم همه ازدم مشکل اعصاب بی پول همش سرکار

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
دکتر همچین گوه خاصی نیس ما با متخصصش ازدواج کردیم روز خوش ندیدیم

دست شما درد نکنه حداقل بگید همشون نه😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ب عنوان دانشجو سال۵حرف ایشونو تایید میکنم واقعا هممون ی گوهیم همه ازدم مشکل اعصاب بی پول همش سرکا ...

والا من با آدم حسابیاش در ارتباطم ، شما کجا بودی؟

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یکی بد بوده چرا همه رو گرفتی زیر رگبار ؟

همه رو نگرفتم زیر رگبار من از وقتی دانشجو بودم   یه رل داخلی داشتم یه رل پوست داشتم یه رل چشم داشتم اخریشم ارتوپدی بود که گردن گرفت منو   هیچ کدوم از لحاظ روانی  اوکی نبودن من خودمم نیستم انقدر که اسایشمونو از دست دادیم 

اخه خودمم دکترم مسئله اینه اره متخصص چیز خاصی نیس تهش ۲۵ تومن میندازن ته جیبش نه اخلاق داره نه وقت د ...

۲۵ تومن شوخی میکنی 

من کنکور که می دادم میگفتن ۱۰۰ میلیون حقوق داره بخونین ایندتون تضمینه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

همه رو نگرفتم زیر رگبار من از وقتی دانشجو بودم یه رل داخلی داشتم یه رل پوست داشتم یه رل چشم داشتم ...

میشه یک درخواست میدم سوالم بگی

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

همه رو نگرفتم زیر رگبار من از وقتی دانشجو بودم یه رل داخلی داشتم یه رل پوست داشتم یه رل چشم داشتم ...

این هست اما شاید مشکل از انتخاب های شما بوده ، من هم با تعداد زیادی از دانشجو ها در ارتباطم و دوستم اما اینکه بخواید انقدر بد بگید ازشون خیلی اغراق

من ب عنوان دانشجو سال۵حرف ایشونو تایید میکنم واقعا هممون ی گوهیم همه ازدم مشکل اعصاب بی پول همش سرکا ...

واقعا😬

اخه خودمم دکترم مسئله اینه اره متخصص چیز خاصی نیس تهش ۲۵ تومن میندازن ته جیبش نه اخلاق داره نه وقت د ...

من توی شهر کوچک هستم دکترای عمومی هم وضعیت مالی خیلی خوبی دارن ک

من موندم تو مغز اون دانشجو پزشکی چیه که اومده خواستگاری یه دختر ۱۹ ساله؟ 

استارتر بهت برنخوره منظورم این نیست که شما خدایی نکرده مشکلی داریا، بلکه منظورم اینه که سنتون مناسب ازدواج نیست و اون پسر قاعدتا باید انگشت رو دختری بذاره که همسنگ و همتراز باشه باهاش لااقل از نظر سنی... حالا سایر فاکتورها هم که خب جای خودش رو داره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

فقط بیمارستان کار می‌کنید درسته ؟ مطب ندارید 

والا من با آدم حسابیاش در ارتباطم ، شما کجا بودی؟

نگفتم آدم ناحسابی هستیم گفتم ک مشکلات و دردسرای زندگی با ی پزشک خیلی زیاده چون ن اون درامد رویایی رو داریم ن وقت برا زندگی کردن و ن اعصابی برا ادم میمونه توی این سیستم بیمار

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
2810