2777
2789
عنوان

ویژگی های این مرد

223 بازدید | 35 پست

دوستان ویژگی های مثبت و منفی همچین مردی رو میگم 

شما جای زنش باشید میمونید پای زندگیتون یا عقب میکشید ؟

ویژگی های منفی :

این آقا یک‌پسره و سه تا خواهر داره ب شدت ب خونوادش وابستست و شغلش با پدرش شریکه...و کلا خیلی خیلی حرف خونوادش رو گوش میده و ب شدت وابستست و خدایی هم خونوادش  خیلی هواشو دارن در کل زندگیش با خونوادش شریکیه اما خونه جدا داره بالای سر خونوادش زندگی میکنه ،این آقا اهل رفت و امد با خونه پدری زنش نیست چونکه خانومش زن بابا داره و مادر نداره و کلا از زن بابای زنش خوشش نمیاد و میگ خونواده زنم سردن و مثل خونوادع خودم گرم و با محبت نیستن ..این آقا اهل ارتباط با رفیقای متاهلش نیست و بیشتر مسافرت و تفریح های روز جمعه با خونواده خودش همه جا میره ،بناب دلایل نمیزارع زنش. بجز با خونواده مرد و خونواده خود زن  هیچ گونه ارتباطی با کسی دیگ ای  داشته باشه (اقوام زن) رو نمیزارع ک‌با زنش ارتباط داشته باشن ...

ویژگی های مثبتش :

بسیار آدم کاری و با عرضه ای هستش ،آینده میسازه برای زنش ،دستو دل بازع خیلی زیاد همه چیز میخره برا زنش ،اخلاق خوب و ارومی داره ،پاک و بدون هیچ گونه خطایی هست از نظر خیانت اینا و متعهد ب خانومش هست همیشه ، هفته ای دو بار زنش رو میبره بیرون  ،میزاره زنش بره باشگاه و رانندگی یاد بگیره و میزاره زنش با یکی از دوستاش گاهی ارتباط داشته باشه بیرون رفتن اینا...

از نظر من فرد مناسب نیست ،

چون ویژگی های مثبتش ویژگی مرد نرمال هست

و استقلال و بلوغ فکری هم ک نداره

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شما با اینا مشکل نداری اگ جای طرف بودی

اره بابا مگه نمیگی با یکی از دوستاش هم ارتباط داره بعدشم واسه چی میخوای بری پیش زن بابات اگه همسرت هواتو داره و در هفته دوبار میبرتت بیرون و میزارن رانندگی کنی کلا هر جا بخوای میتونی بری دیگه بمون و زندگیتو بکن البته اگه اون شخص خودت هستی

اره بابا مگه نمیگی با یکی از دوستاش هم ارتباط داره بعدشم واسه چی میخوای بری پیش زن بابات اگه همسرت ه ...

خب من فلن رانندگی یاد نگرفتم اما میگ یاد بگیر

با خواهرم ک از خودم بزرگتره میزاره همیشه ارتباط داشته باشم 

با خونوادع خودش و خونوادع خودم می‌زاره 

اما با خاله و دختر خاله هام ب خاطر یک سری مشکلات ک پیش اومد نمیزارع اصلااا و ابدا 

میزارع با یکی از دوستام در ارتباط باشم ...

راه برگشت ندارم 🥲

خوبه دیگه

اینا دلایل ان چنانی نیستن که بخوای به خاطرش طلاق بگیری 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

خب من فلن رانندگی یاد نگرفتم اما میگ یاد بگیربا خواهرم ک از خودم بزرگتره میزاره همیشه ارتباط داشته ب ...

مثلا الان کی دیگه با فامیل درجه دو ارتباط داره؟؟الان همه فوقش بتونن با خانواده خودشون و همسرسون در ارتباط باشن و فوقش تعداد کمی از دوستان قابل اعتماد

واای چقدر شبیه همسر منه .همسر منم اینجوری دقیقا بنظرم خوبی‌اش بیشتره و اون مورد یه مورد جزیی هست .

البته من خودم هم چون اهل رفت و آمد هستم این مورد اذیتم میکنه یعنی دوست دارم رفت و آمد بیشتر باشه 

2810