2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از مشاور ها نگذره چی بگن پول بکنن از شما

مگه من مشکل داشتم برای ۲۵ تومن ۱۴ ساعت سه سال زندگیم درس بخونم 

اصلا باورم نمیشه حرفهاتون برام جدیده 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

2805
من توی شهر کوچک هستم دکترای عمومی هم وضعیت مالی خیلی خوبی دارن ک

چه وضعی ما که پولی ندیدیم اگه به این پول میگین کخ من بیام یه مریض هپاتیتی ۵ ۶ ساعت   کنار خونش و ترشحاتش بمونم تهش بهم ۵۰ تومن ماهی بدن که خدایی نکرده چیزیم شه جبران نمیشه یا اتفاقی واسه مریض بیوفته جبران نمیشه از اون ور یه خانم ارایشگر ماهی ۲۰۰ ۳۰۰ در بیاره  چه درآمدی دقیقا از کدوم در آمد ما ها حرف میزنین

این حجم از حس بد از کجا میاد ؟ 

حتما ویژگی های خوبی داری که طرف خواستگارت شده دیگه 

پس نگران نباش ! 

ملاک ازدواج دانشجوی پزشکی و پزشک بودن و .. نیست 

ازدواج یه چیز سطحی نیست که بخوای موقعیت شغلی بالا رو در نظر بگیری 

امتیاز به حساب میاد 

ولی باز هم مهم نیست ! 

تو از کجا می‌دونی چه شخصیتی داره که واسه این آدم ناراحتی و .. که شرایطش رو نداشتی 

شاید شخصیت داغونی داشته؟ 

پ انقد حرص نخور 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
۲۵ تومن شوخی میکنی من کنکور که می دادم میگفتن ۱۰۰ میلیون حقوق داره بخونین ایندتون تضمینه

بستگی به گرایش داره و اینکه چقدر کارت خوبه و کدوم شهر کار کنی و اینکه مطب بری ، در اصل پول در آوردن برای متخصص هست پزشک عمومی که دوره اینترنی و طرح اینا داره * اون بازه رو منظورمه * حقوقش واقعا کمه ، اما متخصص که گرایش نسبتا خوبی خونده باشه و کارش خوب باشه حقوق بالایی داره ، زنان ، داخل ، قلب ، مغز ، زیبایی هم که دیگه همه میدونن 

اما اگر فقط توی بیمارستان کار کنی حقوقت واقعا بالا نیست 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

خودتون رشته تون چیه؟ بعدشم شغل و ثروت درسته که مهمه نمیخوام کلیشه ای حرف بزنم بگم پول و مرتبه اجتماعی اهمیت نداره اما خب فاکتورهای مهم تری هم هست...شاید ایشون از نظر فکری،احساسی و حتی خلق و خو اون آدم مناسبی نباشه که بتونه شما رو خوشبخت کنه... پس بی جهت افسوس نخورید انشالله به وقت مقتضی با مرد مناسبی آشنا میشید و ازدواج میکنید الان بهتره رو اهدافتون و ارتقای تحصیلی و اجتماعیتون متمرکز باشید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیهویی معمولا مطب به کارش نمیاد خیر ندارم

آهان پس بیهوشی هستید ، مسئولیتتون هم خیلی بالاست متاسفانه ، به نظرم خیلی سنگینه به خاطر مسئولیتی که دارید 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من موندم تو مغز اون دانشجو پزشکی چیه که اومده خواستگاری یه دختر ۱۹ ساله؟ استارتر بهت برنخوره منظورم ...

از نظر سنی اوکی نبودیم ظاهری و درسی اجتماعی که پایبن نبودم 

ولی در کل آره سنم مناسب ازدواج نیست ولی ناراحتم کاش سنم بیشتر بود دلم می خواست به مامانم بگم روم نشد همیشه دوست داشتم خواستگار دکتر داشته باشم 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

فقط بیمارستان کار می‌کنید درسته ؟ مطب ندارید

مطب داشته باشه حقوق چنده

2810