2777
2789

۳۵سالشه مث ۵ساله هاس

یه حرکاتی میکنه آدم تعجب میکنه 

از بچگی همش میخواست منو ضایع کنه از من بزرگتره زور میزد بگه کوچیکتره به همه 😐😐😐😐😐

بعد نگاه میکنه ببینه من چیکار میکنم تقلید کنه ده سال ازدواج کرد اونم شوهرش سنش کم بود گول خورد 

بعد به شوهرش خیانت کرد با دوستای مجردش رفته بود مسافرت اونجا با یکی دوست شد و تا صبح باهم بودن با دوستاش و مشروب خوردن و بعد کلی پیام دادن و‌ بهش گفته فالوم نکن شوهرم نفهمه هروقت خواستی پیام بده میگفت فقط حرف زدم خیانت نکردم حتی یه بار شوهرش بخشید بعد رفت دوباره به اون یارو تولدشو تبریک گفت بعد از سه روز

دست به سیاه و سفید نمیزد ۹۹درصد خونه ما غذا میخورد یا براش میبردن‌ کلا کاراش و‌خرجاشو مینداخت گردن ما یه بارم دعوتمون نکرد اونجا

الانم اومده خونه ما و هی دستور میده اینو بیارین‌اونو‌بیارین و بگی بالا چشمت ابروئه کلی فحش میده حمله میکنه

و هی لباس میخره با دوستاش میره بیرون و عروسی و اینا

حتی رو بالشی هم دیشب آورد داد مادربزرگم براش بکشه رو بالش عین عقب مونده ها خیلی سمیه حرکاتش و حرف زدنش

کاملا برعکس منه

من خیلی میترسم از آبروم

اینکه خونواده شوهرش و فامیلا ممکنه فک کنن منم مث  اون لاشیم به کنار حرکات و رفتارش به کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
البته منگول نیست یه چیز دیگه اس😐 بچه پنج ساله چیکارش به لین کارا

نه مثلا اینکه اومد بالشتشو داد مادربزرگم یجوری وایساد شکمشو داد جلو مثلا خودشو لوس کنه 🤮🤮🤮🤮🤮

به هر حال تصورشون ممکنه این باشه به هر حال اینم بچه ی این خانواده اس یه کم محتاط تر شن

حالا خودم تنها هرکی منو میبینه فک میکنه خونوادم بهترینن ولی از درون سمی ترینن همشون ها 

تازه منم بخوام یه نصیحت کنم یا درستشون کنم بهم حمله میکنن و میگن دیوونه چون زور داره بهشون