2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای متنفررررم از این جور به ظاهر انسان ها😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

2805

حالا سخت نگیر، درسته کارش اشتباه بوده بی اجازه برداشته ولی شمام دلت بزرگ کن یکم زعفرون چیزی نمیشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یخچال خونه خودتون؟

خونه شما بوده چایی ریخته با زعفران برده با خودش؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بدون اجازه برداشته بی احترامیه

من می‌گذرم از این چیزها چون وقت و حوصله‌ی اینکه بخوام با اینجور آدم‌ها سر و کله بزنم رو ندارم. مطمئناً خواهرشوهر اسی سن کمی نداره و وقتی تا این سن اجازه گرفتن رو بلد نیست یعنی شخصیتش همینه. حالا اسی اگه حوصله‌ی تربیت کردن آدمی تو این سن رو داره می‌تونه شروع کنه به آموزش خواهرشوهرش. اسی الآن می‌خواد چی کار کنه؟ بره بهش بگه چرا زعفرانم رو از یخچال برداشتی؟ نهایتش اینه میره یه زعفران می‌خره و جایگزین می‌کنه و چند وقت بعد هم فراموش میشه. الآن فقط در رابطه با یه موضوع پیش پا افتاده الکی برای خودش دغدغه‌ی ذهنی درست کرده. 🤷🏻‍♀️

2810