2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
رحمت سرد شده

یعنی چییی چیکار کنم من همیشه تا ۷ روز لکه بینی هم داشتم الان خیلی برام عجیبه فقط دو روز تازه روز دوم خیلی کم بود هزار بار هم رفتم دستشویی الکی پد عوض کردم هیچی نبود وایی

احتمال مشکلات هورمونیعفونتتبلی تخمدان شرایط آب و هواییاسترس یا مشکلات روحیمصرف داروی خاصاینا دلایلش ...

ممنونم عزیزم هورمونی نمیدونی چند وقته آزمایش ندادم استرس گرفتم مشکلی باشه

برای اینکه مطمعن بشم چه آزمایش هایی باید بدم که هورمونی و تنبلی رو اگه باشه نشون بده خانم پرستار؟

برای عفونت چطور بفهمم؟

ممنونم عزیزم هورمونی نمیدونی چند وقته آزمایش ندادم استرس گرفتم مشکلی باشهبرای اینکه مطمعن بشم چه آزم ...

برای تشخیص عفونت و یا تنبلی تخمدان باید پیش متخصص زنان معاینه بشی اگه این دوتا.اوکی بود برات ازمایش مینویسه که آزمایش های هورمونی معمولا ناشتایی و 4 ساعت بیداری داره بازم باید ببینی متخصص چی تشخیص میده ..مشکل تیروئید نداری ؟

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

یعنی چییی چیکار کنم من همیشه تا ۷ روز لکه بینی هم داشتم الان خیلی برام عجیبه فقط دو روز تازه روز دوم ...

هیچی بابا . چیزایی که گرم کننده رحم هست سرچ کن بخور دور بعد درست میشه اگر دور بعد باز اینجور شد برو دکتر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810